Kdo je to?
Kdo je Milan Gulaš? Životopis Milan Gulaš, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Milan Gulaš

Kdo je Milan Gulaš? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Milan Gulaš je český hokejový útočník, hrající za extraligový klub HC Motor České Budějovice. S hokejem začal Gulaš již v 5 letech v Českých Budějovicích. K hokeji jej přivedl otec, který kdysi také hrál profesionálně hokej. Za tým Českých Budějovic Gulaš odehrál zápasy ve všech mládežnických kategoriích. Extraligu si zahrál poprvé v 18 letech (sezóna 2003/2004).
V následující sezóně působil v zámořské soutěži USHL v týmu Indiana Ice, odkud se po roce vrátil zpět do Českých Budějovic. Během působení v Českých Budějovicích získal s týmem bronzovou medaili (v sezóně 2007/2008). Hned dvakrát po sobě se stal nejproduktivnějším hráčem týmu (2010/11, 2011/12). Po sezóně 2011/12 přestoupil Gulaš do Plzně. V jeho dresu se stal tři roky po sobě nejproduktivnějším hráčem celé extraligy (2017-2020), dvakrát byl zvolen nejlepším hráčem sezóny (2017/18 a 2018/19). Podle expertů byl zvolen nejlepším hráčem sezóny 2019/2020, která musela být kvůli pandemii přerušena. Po sezóně se vrátil na jih Čech, kde podepsal smlouvu s mateřským klubem HC Motor České Budějovice (2020/21).



Kdo je Milan Gulaš? Životopis Milan Gulaš, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Hlavní data o osobě Milan Gulaš

Národnost: česká
Datum narození: 30. 12. 1985
Místo narození: České Budějovice, Česká republika

Sdílejte tuto stránku s osobností Milan Gulaš s bližními na komunitních sítích Facebook, Síť X, Reddit a Pinterest prostřednictvím tlačítek Sdílet.

 Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru    

Znáte definici termínu Lež? Vzpomněli byste si co znamená slovo Koprofilie? Vzpomněli byste si co označuje výraz Rasca? Víte co je Mystery shopping?

Klíčová slova: wiki, osobnosti, život, Milan Gulaš, lexikon, narození, kdo je Milan Gulaš?, osobnost, popis, místo narození, informace, kde se narodil Milan Gulaš?, datum narození, národnost, kdy se narodil Milan Gulaš?, Milan Gulaš

Pojem Milan Gulaš je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Odkazy na vyhledávače, online encyklopedie a slovníky

Zkusit najít termín Milan Gulaš ve Wikislovníku

Najít výraz Milan Gulaš ve vyhledávači Yahoo

Hledejte bez špehování slovo Milan Gulaš ve vyhledávači DuckDuckGo

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Milan Gulaš ve Wikimedia Commons

Hledat výraz Milan Gulaš ve Wikipedii

Dál můžete zkusit hledat slovo Milan Gulaš například ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo, v projektu slovnik.cz, ve Wikislovníku, v Google obrázcích nebo v ABC slovníku cizích slov a synonym.

Další osobnosti, lidé, pojmy, významy slov, hesla, výrazy

Životopis, kdo je Milan Gulaš? Stručná biografie

Text na této internetové stránce vám umožnil zjistit Kdo je to Milan Gulaš? Kdy se narodil Milan Gulaš? Kde se narodil Milan Gulaš? Milan Gulaš se nachází v sekci Sport

Kategorie sport, běžec, milan Gulaš, ilustrační obrázek

Text vytvořen pro Superia.cz. Neručíme za eventuální chyby v textech. Data na webu nejsou pravidelně aktualizovaná, texty nemusí vždy reflektovat aktuální stav. Pokuste se vyhledat informace osobnost, osobu, člověka Milan Gulaš dejme tomu třeba na stránkách projektu Wikipedia, kde naleznete podrobný text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Milan Gulaš i v jiné kategorii než je sport.