Kdo je to?
Kdo je Ondřej Kaše? Životopis Ondřej Kaše, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Ondřej Kaše

Kdo je Ondřej Kaše? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Ondřej Kaše je hokejový útočník, který aktuálně hraje za Boston Bruins v NHL. Hokejové začátky Kašeho jsou spojené se severočeskou Kadaní. Díky dobrým výkonům se dostal do hlavního týmu nedalekého Chomutova a za tým Piráti Chomutov si zahrál českou extraligu. Poté se rozhodl zkusit štěstí v zámoří a odešel hrát za klub San Diego Gulls, který hraje nižší americkou ligu AHL. Tento tým je farmářským celkem klubu Anaheim Ducks. Díky tomu se Kaše dostal do NHL, když v roce 2015 podepsal v Anaheimu smlouvu na tři roky.
Hlavně sezóna 2017-2018 byla pro Kašeho úspěšná a v 66 zápasech dokázal vstřelit 20 branek. Další sezóny však byly slabší a nakonec byl v roce 2020 vyměněn do Bostonu. Za Boston Bruins hraje několik českých hráčů, především David Pastrňák a David Krejčí, kteří patří k nejlepším hráčům. Ondřej Kaše jejich výkony nedokázal napodobit a dále stagnoval. V současné sezóně 2020-2021 si v NHL zahrál jen dva zápasy. Velký vliv mají zdravotní problémy. Kaše má totiž dlouhodobé potíže s otřesy mozku. První otřes utrpěl už za San Diego Gulls a podobná zranění ho potkávala i v následujících letech. Vedle toho měl vážně zraněné také rameno. Hlavně z těchto důvodů se mu nedaří navázat na úspěšné sezóny, ve kterých byl zdravý a zvládl odehrát několik desítek zápasů. Je tedy otázkou, jak se jeho kariéra bude vyvíjet. Ve hře je snaha pokračovat v NHL a pokusit se navázat na lepší sezóny, ale také návrat do Evropy.



Kdo je Ondřej Kaše? Životopis Ondřej Kaše, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Hlavní informace o osobě Ondřej Kaše

Národnost: česká
Datum narození: 8. listopadu 1995
Místo narození: Kadaň

Budeme rádi, pokud budete tuto stručnou biografii s osobou Ondřej Kaše sdílet s vašimi kamarády na Twitteru, Pinterestu nebo Facebooku.

 Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu      

Znáte definici termínu Přitažlivost? Víte co je Kultura? Vzpomněli byste si co označuje výraz Justiční vražda? Vzpomněli byste si co označuje výraz Ragby?

Klíčová slova: informace, vysvětlení, životopis, narození, místo narození, biografie, datum narození, Ondřej Kaše, popis, Ondřej Kaše, život, osobnosti, kdo je Ondřej Kaše?, lexikon, zajímavosti, kde se narodil Ondřej Kaše?

Pojem Ondřej Kaše je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Hledejte v dalších zdrojích

Vyhledat termín Ondřej Kaše ve Wikislovníku

Vyhledat slovo Ondřej Kaše ve Wikipedii

Najít pojem Ondřej Kaše na Google.cz

Zkusit najít slovo Ondřej Kaše ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Vyhledat pojem Ondřej Kaše ve fulltextu Seznam.cz

Dál můžete zkusit hledat slovo Ondřej Kaše například ve videích na Youtube, v Lingea slovnících, v evropském vyhledávači Qwant, ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo nebo v Google překladači.

Náhodné definice slov, pojmů a odborných termínů, osobnosti

Životopis, kdo je Ondřej Kaše? Stručná biografie

Tyto stránky vám umožnili zjistit Kdo je to Ondřej Kaše? Kdy se narodil Ondřej Kaše? Kde se narodil Ondřej Kaše? Ondřej Kaše je v sekci Sport

Kategorie sport, kanoista, ondřej Kaše, ilustrační obrázek

Text byl sepsán pro server Superia.cz. Chyby vyhrazeny. Pochopte prosím, že definice nemohou být pravidelně aktualizovány. Zkuste najít informace osobnost, osobu, člověka Ondřej Kaše kupříkladu v projektu Wikipedie, kde můžete najít o mnoho podrobnější text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Ondřej Kaše i v jiné kategorii než je sport.