Kdo je to?
Kdo je to Signatář? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Signatář? Lidé, politika

Signatář

Co znamená a jaký je význam slova Signatář?

Signatář je člověk, který podepsal nějaký dokument.
Termín se obvykle používá v souvislosti s lidmi, kteří podepsali nějaký významný dokument - smlouvu, petici, veřejné prohlášení atd. Signatář, který se pod daný text podepisuje, dává najevo, že s obsahem dokumentu souhlasí a je ochotný s ním spojit své jméno. Podpis bývá obvykle vlastnoruční - může být buď přímo součástí dokumentu nebo například v přiložených podpisových arších.
V českém prostředí se tento termín často používá v kontextu signatářů Charty 77 či manifestu Dva tisíce slov.



Kdo je to Signatář? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Signatář? Lidé, politika

Sdílejte text pojmu Signatář s vašimi kamarády, známými a přáteli na svých sociální sítě (Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest)..

 Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru    

Vzpomněli byste si na význam slova Uznání dluhu? Znáte pojem Mild-hybrid? Víte co je Degustace? Vzpomenete si na definici slova Paintball?

Klíčová slova: odborný výraz, politika, vysvětlení, význam slova, synonymum, termín, informace, lexikon, definice, přesný výraz, přesný význam, pojem, přesný výraz, Signatář, formulace, význam pojmu

Pojem Signatář je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Další možné informační zdroje

Hledejte bez špehování slovo Signatář ve vyhledávači DuckDuckGo

Vyhledat výraz Signatář ve fulltextu Seznam.cz

Zkusit najít termín Signatář ve fulltextu vyhledávače Info.com

Zkusit najít heslo Signatář ve Wikislovníku

Hledat slovo Signatář na Google obrázcích

Dál můžete zkusit hledat slovo Signatář například ve ruském vyhledávači Yandex, v ABC slovníku cizích slov a synonym, ve Wikislovníku, v Seznam.cz slovníku cizích slov nebo v Google překladači.

Podívejte se také na tyto osobnosti, odborné výrazy, pojmy, termíny a slova

Vysvětlení významu slova Signatář, definice, vysvětlení pojmu

Z předchozího textu jste se dozvěděli Kdo je to Signatář? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Signatář? Definice pojmu Signatář se nachází v kategorii Politika

Kategorie politika, sekretář , signatář, ilustrační obrázek

Výše uvedený text byl napsán redaktorkami Superia.cz. Neručíme za správnost a aktuálnost uvedených informací. Není v našich silách pravidelně aktualizovat texty na tomto webu. Pokuste se též vyhledat informace pojem, slovo, termín, výrazřekněme například v projektu Wikipedia, kde naleznete nejspíš podrobnější text. Jednotlivá slova můžou mít několik významů podle různých oborů. Nezbývá, než vám doporučit hledání v jiných kategoriích než je Politika.