Kdo je to?
Kdo je Patrik Eliáš? Životopis Patrik Eliáš, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Patrik Eliáš

Kdo je Patrik Eliáš? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Patrik Eliáš je bývalý hokejový profesionál – útočník. Hrál na levém křídle. Hrál v NHL, později v AHL a v ruské superlize a v klubu New Jersey Devils. Jako reprezentant ČR se zúčastnil OH v Salt Lake City a ZOH v Turíně, kde tým skončil s bronzem. Úspěšný byl i na MS v Kanadě a MS ve Švýcarsku.
Aktivní kariéru ukončil v roce 2017. Patrik Eliáš odehrál 1240 zápasů a v bodech je druhý za Jaromírem Jágrem. Od roku 2006 je také vyslancem dobré vůle Českého výboru UNICEF.



Kdo je Patrik Eliáš? Životopis Patrik Eliáš, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Hlavní data o osobě Patrik Eliáš

Národnost: česká
Datum narození: 13. duben 1976
Místo narození: Třebíč

Sdílejte tuto stránku s osobností Patrik Eliáš s přáteli a kamarády na sociálních sítích, jako jsou Facebook, Pinterest, síť X (dříve Twitter), Reddit apod.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku 

Znáte pojem Dědičný hřích? Rozumíte pojmu Alternátor? Pamatujete si definici pojmu Rivotril? Znáte pojem Erteple?

Klíčová slova: život, wiki, místo narození, národnost, wikipedie, vysvětlení, zajímavosti, osobnost, kdo je Patrik Eliáš?, datum narození, sport, sport, Patrik Eliáš, biografie, narození, popis

Pojem Patrik Eliáš je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Odkazy na vyhledávače, online encyklopedie a slovníky

Najít slovo Patrik Eliáš ve Wikipedii

Hledejte bez špehování slovo Patrik Eliáš ve vyhledávači DuckDuckGo

Zkusit najít heslo Patrik Eliáš ve Wikislovníku

Hledat videa s názvem Patrik Eliáš na Youtube

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Patrik Eliáš ve Wikimedia Commons

Dál můžete zkusit hledat slovo Patrik Eliáš například ve ruském vyhledávači Yandex, v ABC slovníku cizích slov a synonym, ve videích na Youtube, v evropském vyhledávači Qwant nebo ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0.

Jiné zajímavé termíny, pojmy, hesla, slova, osobnosti, lidi

Životopis, kdo je Patrik Eliáš? Stručná biografie

Tyto stránky vám umožnili zjistit Kdo je to Patrik Eliáš? Kdy se narodil Patrik Eliáš? Kde se narodil Patrik Eliáš? Patrik Eliáš je v kategorii Sport

Tento text byl napsán redaktory Superia.cz. Provozovatel neručí za aktuálnost a úplnost informací. V textech mohou být věcné a technické nepřesnosti a gramatické či typografické chyby. Data na webu nejsou pravidelně aktualizovaná, texty nemusí vždy reflektovat aktuální stav. Zkuste též hledat informace osobnost, osobu, člověka Patrik Eliáš dejme tomu například v populární Wikipedii, kde naleznete nejspíše mnohem podrobnější text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Patrik Eliáš i v jiné kategorii než je sport.