Kdo je to?
Kdo je Radim Rulík? Životopis Radim Rulík, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Radim Rulík

Kdo je Radim Rulík? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Radim Rulík je bývalý český hokejista, asistent trenéra, hlavní trenér a současný trenér české hokejové reprezentace.
Radim se narodil 25. června 1965 v Ostrově. Už jako kluk hrál hokej za Karlovy Vary. Profesionálnímu hraní se věnoval do 20 let, kdy přišlo zranění, kvůli kterému musel aktivní hokej opustit. Stal se ale asistentem trenéra Marka Sýkory, kterého doprovázel nejprve také v Karlových Varech, později v Plzni. Potom se stal asistentem trenéra Jaroslava Holíka, s nímž v roce 2000 získal zlatou medaili na MS 20. Dělal asistenta i Ivanu Hlinkovi a po jeho tragické smrti Vladimíru Růžičkovi. Asistentem trenéra byl také v klubech HC Keramika Plzeň, Avangard Omsk, HC Lasselsberger Plzeň, hlavním trenérem pak v klubech HC Znojemští Orli, Piráti Chomutov, HC Sparta Praha, Lev Poprad, HC Košice, HC Litvínov, BK Mladá Boleslav a HC Dynamo Pardubice. Od sezony 2022/23 je hlavním trenérem české hokejové reprezentace. Jeho cílem je hrát aktivně a nutit soupeře dělat chyby, nikoliv na soupeřovy chyby čekat, což byla strategie předchozího trenéra Kari Jalonena. Hráče také sleduje přímo v akci. Na MS v květnu 2024 v Praze má zatím na předběžném seznamu 139 jmen, z nichž bude vybírat ty nejlepší.
V osobním životě je ženatý, má syna a od něj už i vnouče.
Mezi jeho koníčky patří hra na kytaru a manuální práce se dřevem.



Kdo je Radim Rulík? Životopis Radim Rulík, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Základní informace o osobě Radim Rulík

Národnost: česká
Datum narození: 25. 6. 1965
Místo narození: Ostrov

Potěší nás, pokud budete sdílet tuto odpověď na otázku kdo je Radim Rulík? s vašimi kamarády na Facebooku, Redditu, Pinterestu nebo Twitteru.

 Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu  

Vzpomněli byste si co označuje výraz Deficit? Znáte pojem Gogouni? Znáte pojem Obrok? Vzpomenete si na definici slova Varenyky?

Klíčová slova: datum narození, osobnost, Radim Rulík, vysvětlení, kdy se narodil Radim Rulík?, zajímavosti, popis, sport, sport, místo narození, životopis, biografie, lexikon, wiki, kdo je Radim Rulík?, kde se narodil Radim Rulík?

Pojem Radim Rulík je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Zkuste se dozvědět víc informací v následujících odkazech

Hledat heslo Radim Rulík ve vyhledávači Qwant

Hledat slovo Radim Rulík na Google.cz

Zkusit najít Radim Rulík ve vyhledávači Yandex

Najít výraz Radim Rulík ve fulltextu Seznam.cz

Hledat slovo Radim Rulík na Google obrázcích

Dál můžete zkusit hledat slovo Radim Rulík například v Google obrázcích, v nabídce zboží na Heureka.cz, ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo, ve Wikipedii nebo v Google překladači.

Doporučené odborné pojmy, osobnosti, termíny, výrazy a hesla

Životopis, kdo je Radim Rulík? Stručná biografie

Tyto webové stránky vám přinesly odpověď na otázku Kdo je to Radim Rulík? Kdy se narodil Radim Rulík? Kde se narodil Radim Rulík? Radim Rulík je v sekci Sport

Kategorie sport, kanoistka, radim Rulík, ilustrační obrázek

Výše uvedený text byl napsán redaktorkami Superia.cz. Provozovatel neručí za aktuálnost a přesnost informací v textech. Nemáme možnost soustavné aktualizace všech textů. Zkuste najít informace osobnost, osobu, člověka Radim Rulík dejme tomu třeba ve známé Wikipedii, kde naleznete komplexní text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Radim Rulík i v jiné kategorii než je sport.