Kdo je to?
Kdo je Thibaut Pinot? Životopis Thibaut Pinot, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Thibaut Pinot

Kdo je Thibaut Pinot? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Thibaut Pinot je francouzský profesionální cyklistický závodník a je také považován za jednoho z největších talentů francouzské cyklistiky. Narodil se ve francouzském městě Méilsey. Od roku 2010 působí do současnosti ve francouzském profesionálním cyklistickém týmu Groupama-FDJ (Française des Jeux). Hned při jeho debutu v závodě Tour de France v roce 2012 zvítězil v osmé etapě jako nejmladší zúčastněný závodník (22 let) a celkově skončil na desátém místě. V roce 2014 Pinot skončil na celkově třetím místě v Tour de France a po třiceti letech tak stáli na stupních vítězů 2 francouzští závodníci. V Následující sezoně (2015) zaznamenal vítězství v závodě Tour de Romandie (V následujícím roce skončil na druhém místě). V roce 2017 zvítězil v závodě Tour de I’Ain. Sezona 2018 začala pro Pinota vítězstvím v závodě Tour of the Alps. Během závodu Giro d’Italia Pinot odstoupil kvůli zápalu plic. O rok později zvítězil v závodech Tour de I’Ain a Tour du Haut Var. Během závodu Tour de France v roce 2019 musel Pinot odstoupit kvůli natrženému kvadricepsu.



Kdo je Thibaut Pinot? Životopis Thibaut Pinot, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Základní informace o osobě Thibaut Pinot

Národnost: francouzská
Datum narození: 29. 5. 1990
Místo narození: Méilsey, Francie

Líbí se stručný životopis s osobou Thibaut Pinot? Pak se podělte s blízkými na různých sociálních sítích – Facebooku, Pinterestu, Redditu nebo Twitteru.

 Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru    

Vzpomněli byste si co znamená slovo Stigma? Vzpomněli byste si na význam slova Semolina? Víte, co je to Utilitarismus? Znáte definici termínu Zavináč?

Klíčová slova: život, kdy se narodil Thibaut Pinot?, wikipedie, wiki, místo narození, vysvětlení, popis, lexikon, informace, sport, narození, Thibaut Pinot, Thibaut Pinot, datum narození, národnost, sport

Pojem Thibaut Pinot je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Linky na další online zdroje

Hledat výraz Thibaut Pinot ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Hledejte bez špehování slovo Thibaut Pinot ve vyhledávači DuckDuckGo

Zkusit najít frázi Thibaut Pinot ve fulltextu Seznam.cz

Vyhledat výraz Thibaut Pinot na Google.cz

Vyhledat termín Thibaut Pinot ve fulltextu vyhledávače Info.com

Dál můžete zkusit hledat slovo Thibaut Pinot například v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons, v projektu slovnik.cz, ve ekologickém vyhledávači Ecosia, v Google obrázcích nebo v Google překladači.

Výběr z náhodných odborných pojmů, osobností, hesel, termínů

Biografie, životopis, kdo je to Thibaut Pinot?

Na této webové stránce jste se dozvěděli Kdo je to Thibaut Pinot? Kdy se narodil Thibaut Pinot? Kde se narodil Thibaut Pinot? Thibaut Pinot je v kategorii Sport

Kategorie sport, judista, thibaut Pinot, ilustrační obrázek

Text napsán pro Superia.cz. Text zveřejněný na těchto webových stránkách má pouze informativní charakter a může obsahovat nepřesnosti či chyby. Některé informace již mohou být zastaralé nebo neaktuální. Zkuste též najít informace osobnost, osobu, člověka Thibaut Pinot například v internetové encyklopedii Wikipedia, kde naleznete podrobně vysvětlený popis, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Thibaut Pinot i v jiné kategorii než je sport.