Kdo je to?
Kdo je to Tyčkař? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Tyčkař? Lidé, sport

Tyčkař

Co znamená a jaký je význam slova Tyčkař?

Tyčkař je sportovec, který se věnuje atletické disciplíně skok o tyči. Sportovec s pomocí dlouhé tyče překonává vodorovnou laťku umístěnou ve výšce. Výška laťky se v průběhu závodu posouvá nahoru, atlet má tři pokusy na to, aby danou výšku překonal. Aktuální světový rekord (2022) je výška 618 cm v mužské kategorii a 502 cm v ženské. Skok o tyči je součástí Olympijských her. Probíhá na halových i venkovních sportovištích.



Kdo je to Tyčkař? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Tyčkař? Lidé, sport

Sdílejte tento text s heslem Tyčkař s jinými lidmi na veřejných sociálních sítích (Facebook, Pinterest, Reddit či Twitter).

 Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu      

Víte co je Sporožiro? Pamatujete si definici pojmu Controlling? Rozumíte pojmu Eskalátor? Vzpomněli byste si co znamená slovo Acylpyrin?

Klíčová slova: význam slova, slovo, heslo, co znamená, význam pojmu, popis, definice, význam, informace, wiki, wikipedie, odborný výraz, přesný význam, vysvětlení, formulace, lexikon

Pojem Tyčkař je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Jiné doporučené zdroje informací

Hledat slovo Tyčkař v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Hledejte bez špehování slovo Tyčkař ve vyhledávači DuckDuckGo

Zkusit najít Tyčkař ve fulltextu Seznam.cz

Hledat videa s názvem Tyčkař na Youtube

Zkusit najít heslo Tyčkař ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Dál můžete zkusit hledat slovo Tyčkař například v Google obrázcích, v ABC slovníku cizích slov a synonym, ve videích na Youtube, v Microsoft Bing nebo v Google překladači.

Výběr pojmů, slov, hesel, termínů, výrazů, osobností

Co znamená Tyčkař? Definice pojmu, význam a vysvětlení slova

Z předchozího textu jste se dozvěděli Kdo je to Tyčkař? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Tyčkař? Definice pojmu Tyčkař patří do kategorie Sport

Kategorie sport, golfistka, tyčkař, ilustrační obrázek

Text vytvořen redaktory Superia.cz. Texty mohou obsahovat chyby, nepřesnosti nebo překlepy. Nemůžeme pravidelně aktualizovat všechny texty. Můžete také vyzkoušet hledat informace výraz, slovo, definici, slovíčko třeba v internetové encyklopedii Wikipedia, kde naleznete podrobně vysvětlený popis. Jednotlivá slova, termíny, hesla můžou mít víc definic v různém kontextu, v různých oborech. Doporučujeme vám hledat v jiných sekcích (než Sport).