Kdo je to?
Kdo je to Tyčkař? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Tyčkař? Lidé, sport

Tyčkař

Co znamená a jaký je význam slova Tyčkař?

Tyčkař je sportovec, který se věnuje atletické disciplíně skok o tyči. Sportovec s pomocí dlouhé tyče překonává vodorovnou laťku umístěnou ve výšce. Výška laťky se v průběhu závodu posouvá nahoru, atlet má tři pokusy na to, aby danou výšku překonal. Aktuální světový rekord (2022) je výška 618 cm v mužské kategorii a 502 cm v ženské. Skok o tyči je součástí Olympijských her. Probíhá na halových i venkovních sportovištích.



Kdo je to Tyčkař? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Tyčkař? Lidé, sport

Sdílejte uvedený text s jinými osobami na Pinterestu, Redditu, Twitteru či Facebooku.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu      

Víte co je Sporožiro? Vzpomenete si na definici slova Prohlášení o shodě? Rozumíte pojmu Eskalátor? Vzpomněli byste si na význam slova Akvadukt?

Klíčová slova: Tyčkař, heslo, význam slova, formulace, sport, lexikon, pojem, slovo, definice, wikipedie, původ slova, význam pojmu, vysvětlení, význam, wiki, přesný výraz

Pojem Tyčkař je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Více informací o pojmu Tyčkař lze najít v následujících zdrojích

Hledat videa s názvem Tyčkař na Youtube

Hledejte bez špehování slovo Tyčkař ve vyhledávači DuckDuckGo

Najít slovo Tyčkař v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Zkusit najít pojem Tyčkař ve Wikipedii

Hledat pojem Tyčkař ve fulltextu Seznam.cz

Dál můžete zkusit hledat slovo Tyčkař například ve videích na Youtube, ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0, ve fulltextu Google.cz, v Seznam.cz slovníku cizích slov nebo v projektu slovnik.cz.

Víte co znamenají tato slova, hesla, osobnosti, odborné termíny a pojmy?

Co znamená Tyčkař? Definice pojmu, význam a vysvětlení slova

Nyní již víte Kdo je to Tyčkař? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Tyčkař? Definice pojmu Tyčkař je v kategorii Sport

Sepsáno redaktory Superia.cz. Veškeré texty jsou bez záruky. Omluvte nás, že, nestíháme pravidelnou aktualizaci všechny textů. Zkuste najít informace výraz,heslo, text, pojem dejme tomu třeba v projektu Wikipedia, kde naleznete komplexní text. Neměli byste zapomenout na to, že ke každému výrazu, může existovat víc definic v různém kontextu, v různých oborech. Proto se porozhlédněte i v jiných sekcích (než Sport).