Kdo je to?
Kdo byla Věra Čáslavská? Životopis Věra Čáslavská, osobnosti, slavná žena z kategorie sport

Věra Čáslavská

Kdo byla Věra Čáslavská? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Věra Čáslavská byla jednou z nevýznamnějších českých sportovkyň. Proslavila se především jako sportovní gymnastka s doposud nejvyšším rekordním počtem individuálních zlatých medailí z olympiád. Byla sedminásobnou olympijskou vítězkou, čtyřikrát se stala mistryní světa, jedenáctkrát mistryní Evropy a čtyřikrát československou Sportovkyní roku.
Po roce 1968 směla Věra Čáslavská z politických důvodů vykonávat pouze trenérskou činnost. Po roce 1989 se stala předsedkyní Československého olympijského výboru a později i členkou Mezinárodního olympijského výboru.



Kdo byla Věra Čáslavská? Životopis Věra Čáslavská, osobnosti, slavná žena z kategorie sport

Hlavní informace o osobě Věra Čáslavská

Národnost: česká
Datum narození: 3. května 1942
Místo narození: Praha
Datum úmrtí: 30. srpna 2016

Popis osobnosti Věra Čáslavská můžete sdílet s přáteli a kamarády prostřednictvím níže uvedených buttonků na sociálních sítích Facebook, Reddit, Pinterest nebo Twitter.

 Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru    

Znáte termín Bazilika? Znáte definici termínu Gluten? Vzpomenete si na definici slova Pozidriv? Pamatujete si definici pojmu Audiotex?

Klíčová slova: kdy se narodila Věra Čáslavská?, kdo je Věra Čáslavská?, popis, kdo to je, informace, wiki, biografie, životopis, národnost, datum úmrtí, sport, národnost, datum narození, kde se narodila Věra Čáslavská?, sport, život

Pojem Věra Čáslavská je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Jiné doporučené zdroje informací

Zkusit najít Věra Čáslavská na Google obrázcích

Zkusit najít frázi Věra Čáslavská ve fulltextu vyhledávače Info.com

Najít slovo Věra Čáslavská v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Hledejte bez špehování slovo Věra Čáslavská ve vyhledávači DuckDuckGo

Hledat slovo Věra Čáslavská ve vyhledávači Yahoo

Dál můžete zkusit hledat slovo Věra Čáslavská například ve ekologickém vyhledávači Ecosia, v Google překladači, v Seznam.cz slovníku cizích slov, ve fulltextu Google.cz nebo v ABC slovníku cizích slov a synonym.

Výběr osobností, pojmů, výrazů, odborných termínů a slov

Životopis, kdo je Věra Čáslavská? Stručná biografie

Teď již zajisté znáte správnou odpověď na otázku Kdo byla Věra Čáslavská? Kdy se narodila Věra Čáslavská? Kde se narodila Věra Čáslavská? Kdy zemřela Věra Čáslavská? Věra Čáslavská je v kategorii Sport

Text vytvořen pro server Superia.cz. Nemůžeme ručit za přesnost, správnost a aktuálnost informací. Veškeré zde uvedené informace jsou bez záruky. Nemůžeme pravidelně aktualizovat všechny texty. Zkuste najít informace osobnost, osobu, člověka Věra Čáslavská třeba ve Wikipedii, kde můžete najít nejspíš delší text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Věra Čáslavská i v jiné kategorii než je sport.