Kdo je to?
Kdo je to Radikál? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Radikál? Lidé, politika

Radikál

Co znamená a jaký je význam slova Radikál?

Radikál je označení pro člověka vyznávajícího takové přesvědčení nebo ideologii, které mají za cíl provedení zásadních změn ve společnosti. Řešit něco radikálně znamená proti tomu velmi rázně a důsledně zakročit. Radikální řešení většinou nebývají tím nejvhodnějším krokem a většinová společnost je zpravidla neakceptuje. Opakem radikalismu je umírněnost.



Kdo je to Radikál? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Radikál? Lidé, politika

Sdílejte tento text s heslem Radikál s jinými lidmi na Twitteru, Pinterestu nebo Facebooku.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu      

Vzpomněli byste si na význam slova Džambulka? Víte co je Ptačí chřipka? Víte co je Hospitalizace? Vzpomněli byste si co označuje výraz Arogance?

Klíčová slova: odborný výraz, formulace, pojem, politika, přesný výraz, popis, význam slova, Radikál, definice, slovo, význam, wikipedie, synonymum, co znamená, přesný význam, význam pojmu

Pojem Radikál je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Jiné doporučené zdroje informací

Hledejte bez špehování slovo Radikál ve vyhledávači DuckDuckGo

Hledat videa s názvem Radikál na Youtube

Vyhledat termín Radikál ve Wikislovníku

Najít slovo Radikál ve vyhledávači Qwant

Najít pojem Radikál ve Wikipedii

Dál můžete zkusit hledat slovo Radikál například v Seznam.cz slovníku cizích slov, ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0, ve Wikipedii, ve vyhledávači Seznam.cz nebo v ABC slovníku cizích slov a synonym.

Jiné zajímavé termíny, pojmy, hesla, slova, osobnosti, lidi

Co znamená Radikál? Definice pojmu, význam a vysvětlení slova

Teďka již bezesporu víte Kdo je to Radikál? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Radikál? Definice pojmu Radikál patří do kategorie Politika

Kategorie politika, vlajka tři barvy, radikál, ilustrační obrázek

Text byl sepsán pro server Superia.cz. Na informace uvedené na těchto stránkách neposkytujeme záruku. Texty mohou obsahovat nepřesnosti a chyby za které se předem omlouváme. Nemůžeme pravidelně aktualizovat všechny texty. Doporučujeme zkusit nalézt informace výraz, slovo, definici, slovíčko dejme tomu třeba na stránkách projektu Wikipedia, kde naleznete podrobný text. Berte prosím v potaz, že jednotlivá slova mohou mít víc definic v různém kontextu, v různých oborech. Pokuste se najít termín Radikál i v jiné kategorii než v politika.

Navštivte další náš web, kde se dozvíte definici různých pojmů včetně počítačových pojmů a pojmů se světa hardware a software.