Kdo je to?
Kdo je to Radikál? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Radikál? Lidé, politika

Radikál

Jaký je význam slova Radikál? Co to znamená?

Radikál je označení pro člověka vyznávajícího takové přesvědčení nebo ideologii, které mají za cíl provedení zásadních změn ve společnosti. Řešit něco radikálně znamená proti tomu velmi rázně a důsledně zakročit. Radikální řešení většinou nebývají tím nejvhodnějším krokem a většinová společnost je zpravidla neakceptuje. Opakem radikalismu je umírněnost.



Kdo je to Radikál? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Radikál? Lidé, politika

Sdílejte tuto stránku se slovem Radikál se známými na vašich účtech sociálních sítích jako je Pinterest, Reddit, Facebook anebo Twitter.

 Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru    

Vzpomněli byste si na význam slova Džambulka? Víte co je Fyzioterapie? Víte co je Hospitalizace? Vzpomněli byste si co označuje výraz HDMI?

Klíčová slova: Radikál, formulace, význam pojmu, odborný výraz, význam, termín, přesný výraz, význam slova, lexikon, pojem, slovo, synonymum, wikipedie, politika, wiki, politika

Pojem Radikál je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Další zdroje informací o slovu Radikál

Zkusit najít slovo Radikál ve Wikislovníku

Hledejte bez špehování slovo Radikál ve vyhledávači DuckDuckGo

Zkusit najít heslo Radikál ve vyhledávači Qwant

Zkusit najít heslo Radikál ve vyhledávači Yahoo

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Radikál ve Wikimedia Commons

Dál můžete zkusit hledat slovo Radikál například v Google obrázcích, v nabídce zboží na Heureka.cz, v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons, v evropském vyhledávači Qwant nebo v Lingea slovnících.

Výběr osobností, pojmů, výrazů, odborných termínů a slov

Vysvětlení významu slova Radikál, definice, vysvětlení pojmu

Teď již zajisté znáte správnou odpověď na otázku Kdo je to Radikál? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Radikál? Definice pojmu Radikál je v kategorii Politika

Text byl sepsán pro server Superia.cz. Omlouváme se za případné neaktuální údaje a pravopisné chyby na webových stránkách. Snažíme se neustále zlepšovat obsah a kvalitu stránek, a vaše zpětná vazba je pro mě velmi důležitá. Děkujeme za pochopení.Nemáme možnost pravidelné aktualizace článků. Doporučujeme taktéž hledat informace pojem, text, definici, řekněme v projektu Wikipedie, kde můžete najít nejspíš delší text. Ke každému slovo může existovat víc definic vzhledem k tomu, že se používají v rozdílných oborech lidské činnosti. Doporučujeme vám proto zkusit i jinou sekci než je kategorie politika.

Navštivte další náš web, kde se dozvíte definici různých pojmů včetně počítačových pojmů a pojmů se světa hardware a software.