Kdo je to?
Kdo je to Extremista? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Extremista? Lidé, politika

Extremista

Co znamená a jaký je význam slova Extremista?

Extremista je člověk, který vyznává ideologii, víru nebo názory, která stojí proti ústavním a zákonným principům a také proti standardům běžné společnosti. Obvykle je extremista motivován rasovou, náboženskou, sociální nebo národnostní nenávistí. Také se projevuje agresivním chováním - ať už ve verbální nebo fyzické rovině.
Extremismus je široký pojem, který zahrnuje projevy fanatismu, radikalismu, rasismu či xenofobie; spadá sem i terorismus. Motivace k extrémistickému chování mohou být různé. Na začátku může být sociální a finanční nespokojenost, která vede k odporu vůči většinové společnosti. Extremismus bývá zaviněn propagandou ve prospěch nějaké politické ideologie nebo náboženství. K extremismu může vést i snaha prosadit změnu ve společenském uspořádání nebo jiné politické směřování státu.
Extremisté a organizované extremistické skupiny jsou ve většině zemí pod drobnohledem policejních orgánů, protože jsou považováni za ohrožení společnosti a státu.



Kdo je to Extremista? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Extremista? Lidé, politika

Velmi by nás potěšilo, pakliže byste sdíleli text Extremista s vašimi známými a kamarády na společených (komunitních, sociálních) webech jako je Facebook, Reddit, síť X (Twitter) nebo Pinterest.

 Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku 

Znáte definici termínu Nepotismus? Vzpomněli byste si co označuje výraz Balustráda? Vzpomněli byste si co označuje výraz Těžká voda? Znáte termín Svatojakubská cesta?

Klíčová slova: odborný výraz, wiki, synonymum, popis, slovo, informace, definice, pojem, přesný význam, vysvětlení, heslo, přesný výraz, význam pojmu, formulace, politika, politika

Pojem Extremista je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Hledejte výraz Extremista v dalších zdrojích

Najít výraz Extremista ve vyhledávači Yahoo

Vyhledat pojem Extremista ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Hledat videa s názvem Extremista na Youtube

Najít heslo Extremista na Google obrázcích

Vyhledat slovo Extremista ve Wikipedii

Dál můžete zkusit hledat slovo Extremista například ve fulltextu Google.cz, ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0, v metavyhledávači Info.com, ve fulltextu Yahoo.com nebo v Lingea slovnících.

Náhodné definice slov, pojmů a odborných termínů, osobnosti

Vysvětlení významu slova Extremista, definice, vysvětlení pojmu

Tyto stránky vám umožnili zjistit Kdo je to Extremista? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Extremista? Definice pojmu Extremista se nachází v sekci Politika

Kategorie politika, ministryně žena, extremista, ilustrační obrázek

Uvedený text sepsán reaktory Superia.cz. Neručíme za úplnost, správnost, přesnost ani aktuálnost zde uvedených informací. Texty bohužel nestíháme pravidelně upravovat, proto mohou obsahovat zastaralé, neaktuální, neplatné nebo nepřesné údaje. Zkuste najít informace pojem, definici, text, výrazřekněme například na české Wikipedii, kde naleznete delší popis. Jednotlivé termíny, pojmy, slova mohou mít vícero významů podle různých oborů. Nezbývá, než vám doporučit hledání v jiných kategoriích než je Politika.