Kdo je to?
Kdo je to Fašista? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Fašista? Lidé, politika

Fašista

Jaký je význam slova Fašista? Co to znamená?

Fašista je příznivec politické ideologie vzniklé v Itálii a rozšířené také ve Španělsku. Fašismus byl podobně jako nacismus typický silně nacionalistickými postoji, principem vůdčí autority apod. Fašismus byl krajní pravicovou ideologií. Jeho "reprezentantem" byl italský diktátor Benito Mussolini. S italskými fašisty spolupracovala i katolická církev.



Kdo je to Fašista? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Fašista? Lidé, politika

Uvedený text s definicí slova Fašista můžete samozřejmě sdílet s ostatními na webových službách typu Pinterest, Facebook, Twitter nebo Reddit.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu      

Rozumíte pojmu Dyslexie? Pamatujete si definici pojmu Zelená linka? Znáte definici termínu Rodinný dům? Vzpomněli byste si co znamená slovo PF?

Klíčová slova: pojem, odborný výraz, politika, synonymum, význam, etymologie, přesný výraz, wiki, definice, politika, význam slova, formulace, původ slova, přesný výraz, lexikon, informace

Pojem Fašista je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Pro další informace o termínu Fašista zkuste tyto odkazy

Najít pojem Fašista ve Wikipedii

Vyhledat slovo Fašista ve vyhledávači Yandex

Hledejte bez špehování slovo Fašista ve vyhledávači DuckDuckGo

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Fašista ve Wikimedia Commons

Zkusit najít výraz Fašista v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Dál můžete zkusit hledat slovo Fašista například ve vyhledávači Seznam.cz, v ABC slovníku cizích slov a synonym, ve fulltextu Google.cz, ve fulltextu Yahoo.com nebo ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0.

Výběr náhodných osobností, odborných termínů, pojmů a hesel

Vysvětlení významu slova Fašista, definice, vysvětlení pojmu

Text na tomto webu vám dal odpověď na otázku Kdo je to Fašista? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Fašista? Definice pojmu Fašista je v sekci Politika

Kategorie politika, vlajka kompilace, fašista, ilustrační obrázek

Text vytvořen redaktory Superia.cz. Přes veškerou snahu mohou texty obsahovat faktické i pravopisné chyby za což se předem omlouváme. Litujem, že není v našich silách provádět pravidelně aktualizace všech textů. Můžete též vyzkoušet hledat informace pojem, slovo, termín, definici dejme tomu třeba v projektu Wikipedie, kde můžete najít nejspíše delší a podrobnější text. Berte prosím v úvahu, že pojmy mohou mít víc definic vzhledem k tomu, že se používají v rozdílných oborech lidské činnosti. Proto prosím zapátrejte i v jiných kategoriích než je Politika.

Víte co znamená zkratka AYOR, JFGI nebo WIYF? Tyto a další zkratky naleznete na našem spřáteleném webu.