Kdo je to?
Kdo je Jan Bierhanzl? Životopis Jan Bierhanzl, osobnosti, slavný člověk z kategorie politika

Jan Bierhanzl

Kdo je Jan Bierhanzl? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, politika

Jan Bierhanzl je známý aktivista a vysokoškolský učitel. Absolvoval studium románské filologie a filozofie na Filozofické fakultě UK a několik stáží ve Francii. Působí na Fakultě humanitních studií UK a ve Filozofickém ústavu AV ČR. Zabývá se především současnou filozofií ve Francii, vydal několik studií a monografii Emmanuela Levinase.
Je také autorem několika publikovaných článků. Svůj nesouhlas se společenským děním vyjadřuje Jan Bierhanzl veřejně, je také autorem různých iniciativ a výzev.



Kdo je Jan Bierhanzl? Životopis Jan Bierhanzl, osobnosti, slavný člověk z kategorie politika

Základní informace o osobě Jan Bierhanzl

Národnost: česká

Líbí se stručný životopis s osobou Jan Bierhanzl? Pak se podělte se známými na webových službách typu Pinterest, Facebook, Twitter nebo Reddit.

 Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku 

Znáte pojem Pentagram? Pamatujete si definici pojmu Rosný bod? Pamatujete si definici pojmu Motto? Vzpomněli byste si co znamená slovo Mentoring?

Klíčová slova: Jan Bierhanzl, politika, kdo je Jan Bierhanzl?, vysvětlení, osobnosti, wikipedie, život, životopis, osobnost, zajímavosti, biografie, popis, národnost, Jan Bierhanzl, informace, politika

Pojem Jan Bierhanzl je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Odkazy na jiné weby

Hledejte bez špehování slovo Jan Bierhanzl ve vyhledávači DuckDuckGo

Hledat výraz Jan Bierhanzl ve Wikipedii

Najít pojem Jan Bierhanzl ve Wikislovníku

Vyhledat heslo Jan Bierhanzl na Google obrázcích

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Jan Bierhanzl ve Wikimedia Commons

Dál můžete zkusit hledat slovo Jan Bierhanzl například v evropském vyhledávači Qwant, v ABC slovníku cizích slov a synonym, ve fulltextu Google.cz, ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo nebo v Lingea slovnících.

Víte co znamenají tato slova, hesla, osobnosti, odborné termíny a pojmy?

Stručná biografie, resp. životopis osoby Jan Bierhanzl

Nyní již víte Kdo je to Jan Bierhanzl? Jan Bierhanzl je v kategorii Politika

Text vytvořen redaktory Superia.cz. Veškeré texty jsou bez záruky. Pochopte prosím, že nemáme prostředky na častou aktualizaci všech textů. Doporučujeme taktéž hledat informace osobnost, osobu, člověka Jan Bierhanzl např. v internetové encyklopedii Wikipedia, kde naleznete komplexní text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Jan Bierhanzl i v jiné kategorii než je politika.