Kdo je to?
Kdo je Michael Moore? Životopis Michael Moore, osobnosti, slavný člověk z kategorie politika

Michael Moore

Kdo je Michael Moore? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, politika

Michael Moore neboli Michael Francis Moore je režisér, producent, scénárista a spisovatel. Zaměřuje se na filmové eseje, jejichž tématy jsou problémy současné společnosti. Kritizuje například americký systém zdravotnictví, ozbrojené násilí, zásahy průmyslu a člověka do přírody.
Je jedním z nejznámějších dokumentaristů a byl zařazen mezi 100 nejvlivnějších lidí světa. Michael Moore bývá obviňován z podvratné a levicové činnosti, veřejné mínění se k němu staví různě.



Kdo je Michael Moore? Životopis Michael Moore, osobnosti, slavný člověk z kategorie politika

Hlavní informace o osobě Michael Moore

Národnost: americká
Datum narození: 23. dubna 1954
Místo narození: Flint, Michigan, USA

Budeme rádi, pokud budete tuto stručnou biografii s osobou Michael Moore sdílet s vaším okruhem známých osob na svých sociální sítě (Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest)..

 Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu  

Znáte definici termínu Meandr? Znáte pojem Kontemplace? Vzpomněli byste si co označuje výraz Resin? Vzpomenete si na definici slova ALS?

Klíčová slova: narození, lexikon, wiki, politika, politika, Michael Moore, život, životopis, kdo je Michael Moore?, kde se narodil Michael Moore?, vysvětlení, popis, biografie, informace, osobnosti, Michael Moore

Pojem Michael Moore je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Pro více informací o heslu Michael Moore zkuste navštívit tyto odkazy

Hledat slovo Michael Moore ve vyhledávači Yandex

Vyhledat heslo Michael Moore ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Hledat pojem Michael Moore ve fulltextu Seznam.cz

Hledat termín Michael Moore ve fulltextu vyhledávače Info.com

Najít pojem Michael Moore ve vyhledávači Qwant

Dál můžete zkusit hledat slovo Michael Moore například v evropském vyhledávači Qwant, v projektu slovnik.cz, v Google obrázcích, v Seznam.cz slovníku cizích slov nebo v Google překladači.

Výběr osobností, pojmů, výrazů, odborných termínů a slov

Stručná biografie, resp. životopis osoby Michael Moore

Teď již zajisté znáte správnou odpověď na otázku Kdo je to Michael Moore? Kdy se narodil Michael Moore? Kde se narodil Michael Moore? Michael Moore patří do sekce Politika

Výše uvedený text byl napsán redaktorkami Superia.cz. Zveřejněné texty nemohou sloužit jako stoprocentní zdroj informací a mohou se v nich objevovat faktické chyby. Upozorňujeme, že informace na tomto webu mohou být neaktuální či zastaralé. Můžete též vyzkoušet hledat informace osobnost, osobu, člověka Michael Moore řekněme v otevřené encyklopedii Wikipedia, kde můžete najít nejspíš delší text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Michael Moore i v jiné kategorii než je politika.