Kdo je to?
Kdo je Mikuláš Minář? Životopis Mikuláš Minář, osobnosti, slavný člověk z kategorie politika

Mikuláš Minář

Kdo je Mikuláš Minář? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, politika

Mikuláš Minář je občanský aktivista, který se v roce 2018 stal předsedou spolku Milion Chvilek, který je známý především kampaní Milion chvilek pro demokracii. Je studentem filozofie a bohemistiky na FF UK a evangelické teologie na Evangelické teologické fakultě UK.
Po volebním vítězství hnutí ANO a Andreje Babiše se naplno začal věnovat občanským aktivitám a studium přerušil. Mikuláš Minář je organizátorem demonstrací, např. proti jmenování Marie Benešové do funkce ministryně spravedlnosti, za její odstoupení, rezignaci Andreje Babiše a další.



Kdo je Mikuláš Minář? Životopis Mikuláš Minář, osobnosti, slavný člověk z kategorie politika

Hlavní informace o osobě Mikuláš Minář

Národnost: česká
Datum narození: 6. března 1993
Místo narození: Vodňany

Budeme rádi, pokud budete tuto stručnou biografii s osobou Mikuláš Minář sdílet s přáteli a kamarády prostřednictvím sociálních sítích Facebook, Pinterest, Reddit nebo Twitter.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku 

Vzpomněli byste si co označuje výraz Harissa? Víte, co je to Pólo? Znáte pojem Nabídka? Rozumíte pojmu LSD?

Klíčová slova: wiki, politika, osobnosti, narození, život, informace, vysvětlení, životopis, biografie, wikipedie, politika, národnost, Mikuláš Minář, místo narození, Mikuláš Minář, kde se narodil Mikuláš Minář?

Pojem Mikuláš Minář je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Odkazy na vyhledávače, online encyklopedie a slovníky

Zkusit najít slovo Mikuláš Minář ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Hledejte bez špehování slovo Mikuláš Minář ve vyhledávači DuckDuckGo

Hledat videa s názvem Mikuláš Minář na Youtube

Vyhledat pojem Mikuláš Minář v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Vyhledat slovo Mikuláš Minář ve vyhledávači Yandex

Dál můžete zkusit hledat slovo Mikuláš Minář například ve fulltextu Yahoo.com, ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0, ve vyhledávači Seznam.cz, ve Wikislovníku nebo v Lingea slovnících.

Výběr osobností, pojmů, výrazů, odborných termínů a slov

Životopis, kdo je Mikuláš Minář? Stručná biografie

Teď již zajisté znáte správnou odpověď na otázku Kdo je to Mikuláš Minář? Kdy se narodil Mikuláš Minář? Kde se narodil Mikuláš Minář? Mikuláš Minář je v kategorii Politika

Uvedený text byl přidán redaktory Superia.cz. Nemůžeme ručit za přesnost, správnost a aktuálnost informací. Veškeré zde uvedené informace jsou bez záruky. Data na webu nejsou pravidelně aktualizovaná, texty nemusí vždy reflektovat aktuální stav. Aktuální informace lze většinou nalézt osobnost, osobu, člověka Mikuláš Minář třeba v projektu Wikipedie, kde můžete najít nejspíš delší text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Mikuláš Minář i v jiné kategorii než je politika.