Kdo je to?
Kdo je to Pacifista? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Pacifista? Lidé, politika

Pacifista

Co znamená a jaký je význam slova Pacifista?

Pacifista je zastánce postoje odmítajícího násilí a válku. Domnívá se, že každý spor, včetně mezinárodních, je možno vyřešit mírovou cestou.
Smiřující řešení hledá pacifista v jakékoli situaci a za všech okolností. Je přesvědčen, že mír lze zajistit pomocí osvěty a nápravy mravů a násilí a válečné konflikty považuje za nemorální. K těmto názorům ho vede například náboženství nebo humanistický postoj.



Kdo je to Pacifista? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Pacifista? Lidé, politika

Tento krátký text můžete velmi snadno sdílet s vašimi sledujícími na sociálních sítích Twitter, Facebook, Pinterest a Reddit.

 Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu  

Rozumíte pojmu Skener? Rozumíte pojmu Alfanumerická klávesnice? Znáte definici termínu Sentiment? Znáte pojem Stupeň Celsia?

Klíčová slova: Pacifista, termín, význam, co znamená, vysvětlení, etymologie, formulace, Pacifista, slovo, pojem, původ slova, lexikon, odborný výraz, přesný výraz, informace, význam slova

Pojem Pacifista je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Jiné informační zdroje o frázi Pacifista

Hledejte bez špehování slovo Pacifista ve vyhledávači DuckDuckGo

Zkusit najít heslo Pacifista ve fulltextu Seznam.cz

Vyhledat pojem Pacifista ve vyhledávači Yandex

Hledat pojem Pacifista ve vyhledávači Yahoo

Hledat pojem Pacifista ve vyhledávači Qwant

Dál můžete zkusit hledat slovo Pacifista například v evropském vyhledávači Qwant, ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0, v Microsoft Bing, ve Wikipedii nebo v projektu slovnik.cz.

Výběr pojmů, slov, hesel, termínů, výrazů, osobností

Vysvětlení významu slova Pacifista, definice, vysvětlení pojmu

Právě nyní již víte Kdo je to Pacifista? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Pacifista? Definice pojmu Pacifista patří do kategorie Politika

Kategorie politika, státník, pacifista, ilustrační obrázek

Tento text byl napsán redaktory Superia.cz. Texty mohou obsahovat chyby, nepřesnosti nebo překlepy. Návštěvníci, omluvte nás prosím, že nestíháme pravidelně aktualizovat texty. Můžete se pokusit také najít informace výraz, slovo, definici, slovíčko řekněme na české Wikipedii, kde naleznete o něco delší text. Termíny, slova, pojmy, resp. hesla mohou mít různé významy podle různých oborů. Zkuste proto termín Pacifista hledat i v jiných kategoriích (než politika).