Kdo je to?
Kdo je Tomáš Pekara? Životopis Tomáš Pekara, osobnosti, slavný člověk z kategorie politika

Tomáš Pekara

Kdo je Tomáš Pekara? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, politika

Tomáš Pekara v roce 2005 úspěšně vystudoval univerzitu v Žilině. Zde se věnoval oboru IT. Po promoci nastoupila do firmy Tibco Slovakia, slovenské odnoži francouzské společnosti Alcatel, kde působil na pozici field engineer. Po roce přešel do firmy Sitronics TS, kde pracoval na pozici Next Generation Network specialist. Od května 2010 až do současnosti je zaměstnancem firmy Concur.
Na veřejnosti však Tomáš Pekara není znám díky své práci, ale manželce. Když si na jaře 2016 Tomáš bral za ženu Markétu Adamovou, zřejmě netušil, že se z jeho krásné ženy za pár let stane předsedkyně poslanecké sněmovny a politické strany TOP 09 a jedna z nejvýraznějších tváří české postcovidové politiky.
Pár se bral ve slovenském kostele v obci Radôstka a součástí obřadu byla i mše. Oba manželé jsou totiž katolického vyznání, a proto je pro ně manželství velmi důležitá svátost. Hosté na svatbu dorazili ze všech koutů České i Slovenské republiky. Nešlo však o nijak početnou slavnost. Zúčastnilo se jí jen asi pětašedesát hostů.
Tomáš Pekara je velkým zastáncem své ženy. Ta je mnoha lidmi kritizována, přestože často ona kritika souvisí spíš s jejím pohlavím a mládím než se skutečnými důvody. Pozornost médií, která je na Markétu nasměrována sice Tomáše nijak netěší, naučil se s ní však žít, a nechává své ženě dostatek prostoru. Sám však uvádí, že existují věci, které jej skutečně rozčilují. Například jsou to noční telefonáty novinářů, které manžele často obtěžují.



Kdo je Tomáš Pekara? Životopis Tomáš Pekara, osobnosti, slavný člověk z kategorie politika

Základní údaje o osobě Tomáš Pekara

Národnost: slovenská

Velmi by nás potěšilo, pakliže byste sdíleli text Tomáš Pekara s dalšími osobami na internetových společenských sítích typu Pinterest, Reddit, Twitter či Facebooku, který je z nich nejznámější a nejpopulárnější.

 Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru    

Znáte pojem Dislokace? Vzpomněli byste si co označuje výraz Stavební dozor? Pamatujete si definici pojmu Faradayova klec? Znáte termín Celoživotní vzdělávání?

Klíčová slova: informace, biografie, politika, politika, vysvětlení, lexikon, wikipedie, zajímavosti, Tomáš Pekara, osobnosti, život, popis, osobnost, Tomáš Pekara, životopis, kdo je Tomáš Pekara?

Pojem Tomáš Pekara je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Další zdroje informací

Najít termín Tomáš Pekara ve fulltextu vyhledávače Info.com

Vyhledat heslo Tomáš Pekara ve fulltextu Seznam.cz

Hledat výraz Tomáš Pekara ve vyhledávači Yandex

Hledejte bez špehování slovo Tomáš Pekara ve vyhledávači DuckDuckGo

Najít slovo Tomáš Pekara na Google obrázcích

Dál můžete zkusit hledat slovo Tomáš Pekara například ve videích na Youtube, v ABC slovníku cizích slov a synonym, v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons, ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo nebo v nabídce zboží na Heureka.cz.

Další vybraná hesla, osobnosti, odborné termíny a pojmy

Biografie, životopis, kdo je to Tomáš Pekara?

Teďka již bezesporu víte Kdo je to Tomáš Pekara? Tomáš Pekara se nachází v kategorii Politika

Kategorie politika, ministryně žena, tomáš Pekara, ilustrační obrázek

Uvedený text sepsán reaktory Superia.cz. Neručíme za pravdivost, aktuálnost a přesnost informací uvedených na těchto internetových stránkách. Berte v potaz, že uvedené texty nejsou pravidelně aktualizovány. Doporučujeme zkusit nalézt informace osobnost, osobu, člověka Tomáš Pekara dejme tomu například v projektu Wikipedia, kde můžete najít mnohem podrobnější text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Tomáš Pekara i v jiné kategorii než je politika.