Kdo je to?
Kdo je Daniil Medveděv? Životopis Daniil Medveděv, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Daniil Medveděv

Kdo je Daniil Medveděv? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Daniil Medveděv je profesionální tenista, narozený v Moskvě. K tenisu se dostal v 9 letech. V mládí se učil na kytaru a věnoval se plavání. Medveděv studoval fyziku a matematiku, později studoval ekonomiku a obchod na Moscow State Institute of International Relations. Později ze školy odešel právě kvůli tenisu. Ke studiu se vrátil na Ruské Státní univerzitě, kde získal trenérský diplom. S rodinou se poté přestěhoval do francouzského města Antibes, kde Medveděv trénoval na tenisové akademii.
První titul ve dvouhře Medveděv získal na turnaji Trophée des Alpilles 2016, když ve finále porazil Jorise de Loorea z Belgie. Během sezóny 2018 získal postupně 3 sezónní tituly. První získal na turnaji Sydney International, druhý na Winston-Salem Open a třetí titul na Rakuten Japan Open Tennis Championship. Díky těmto úspěchům se posunul na 22. místo v žebříčku ATP a stal se ruskou jedničkou. V následující sezóně zvítězil na Western and Southern Open v Cincinnati a na turnaji Rolex Masters v Shanghaji. Na Australian Open 2021 prohrál Medveděv ve finále se světovou jedničkou Novakem Djokovičem. Téhož roku vyhrál Open 13 Provence v Marseille a v žebříčku ATP se vyšvihl na druhé místo. Stal se prvním hráčem, kterému se to během posledních 15 let povedlo. Na turnaji ATP Cup pomohl ruskému týmu porazit ve finále Itálii 2-0 na sety.



Kdo je Daniil Medveděv? Životopis Daniil Medveděv, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Základní informace o osobě Daniil Medveděv

Národnost: ruská
Datum narození: 11. 2. 1996
Místo narození: Moskva, Ruská federace

Potěší nás, pokud budete sdílet tuto odpověď na otázku kdo je Daniil Medveděv? s přáteli a kamarády na Redditu, Facebooku, Pinterestu nebo na jiných tzv. sociálních sítích.

 Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru    

Vzpomněli byste si co znamená slovo Sofistikovaný? Znáte termín Cesmína? Víte, co je to Tortelloni? Víte, co je to Spravedlnost?

Klíčová slova: kdy se narodil Daniil Medveděv?, kdo je Daniil Medveděv?, lexikon, osobnosti, Daniil Medveděv, sport, sport, zajímavosti, popis, národnost, biografie, kde se narodil Daniil Medveděv?, osobnost, život, datum narození, Daniil Medveděv

Pojem Daniil Medveděv je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Jiné doporučené zdroje informací

Zkusit najít frázi Daniil Medveděv ve Wikipedii

Hledat videa s názvem Daniil Medveděv na Youtube

Zkusit najít pojem Daniil Medveděv ve Wikislovníku

Hledat heslo Daniil Medveděv v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Hledat pojem Daniil Medveděv na Google obrázcích

Dál můžete zkusit hledat slovo Daniil Medveděv například ve Wikislovníku, v ABC slovníku cizích slov a synonym, ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo, ve vyhledávači Seznam.cz nebo v nabídce zboží na Heureka.cz.

Víte co znamenají tato slova, hesla, osobnosti, odborné termíny a pojmy?

Životopis, kdo je Daniil Medveděv? Stručná biografie

Teď již zajisté znáte správnou odpověď na otázku Kdo je to Daniil Medveděv? Kdy se narodil Daniil Medveděv? Kde se narodil Daniil Medveděv? Daniil Medveděv je v kategorii Sport

Kategorie sport, lyžař, daniil Medveděv, ilustrační obrázek

Napsáno redaktory Superia.cz. Přes veškerou pečlivost mohou texty chyby. Za případné faktické nebo pravopisné chyby se dopředu omlouváme. Nemůžeme pravidelně aktualizovat všechny texty. Doporučujeme zkusit nalézt informace osobnost, osobu, člověka Daniil Medveděv dejme tomu třeba v projektu Wikipedia.cz, kde naleznete komplexní text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Daniil Medveděv i v jiné kategorii než je sport.