Kdo je to?
Kdo je to Domestik? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Domestik? Lidé, sport

Domestik

Jaký je význam slova Domestik? Co to znamená?

Výraz domestik se používá v cyklistice. V rámci týmových závodů tak označujeme závodníka, který není lídrem, ale pracuje pro úspěch celku. Není tedy důležité jeho celkové umístění v závodu, ale to, jak dopadl lídr týmu. Domestici například pravidelně "brzdí" skupinu pronásledovatelů, pokud se jejich lídrovi povede dostat se do úniku. V opačném případě se pak snaží uprchlíky dojet a vytvořit tak svému lídrovi dobrou pozici pro závěrečné fáze závodu.
Výraz pochází z francouzštiny, původně měl hanlivý význam.



Kdo je to Domestik? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Domestik? Lidé, sport

Definici pojmu Domestik sdílejte s rodinou a kamarády na webových službách typu Pinterest, Facebook, Twitter nebo Reddit.

 Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu  

Víte co je Premiéra? Pamatujete si definici pojmu Fejeton? Rozumíte pojmu Lapidárium? Vzpomněli byste si co znamená slovo Svatořečení?

Klíčová slova: Domestik, popis, termín, co znamená, definice, přesný význam, odborný výraz, heslo, wiki, původ slova, informace, sport, význam pojmu, přesný výraz, Domestik, formulace

Pojem Domestik je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Další zdroje informací o slovu Domestik

Zkusit najít termín Domestik na Google.cz

Hledat frázi Domestik ve fulltextu vyhledávače Info.com

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Domestik ve Wikimedia Commons

Hledat výraz Domestik ve vyhledávači Qwant

Hledejte bez špehování slovo Domestik ve vyhledávači DuckDuckGo

Dál můžete zkusit hledat slovo Domestik například v Microsoft Bing, v Lingea slovnících, v evropském vyhledávači Qwant, ve fulltextu Yahoo.com nebo ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0.

Výběr osobností, pojmů, výrazů, odborných termínů a slov

Vysvětlení významu slova Domestik, definice, vysvětlení pojmu

Teď již zajisté znáte správnou odpověď na otázku Kdo je to Domestik? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Domestik? Definice pojmu Domestik je v kategorii Sport

Text vytvořen redaktory Superia.cz. Nemůžeme ručit za přesnost, správnost a aktuálnost informací. Veškeré zde uvedené informace jsou bez záruky. Nemáme možnost pravidelné aktualizace článků. Zkuste též najít informace pojem, výraz,termín, heslo řekněme na webovkách projektu Wikipedia, kde můžete najít nejspíš delší text. Berte prosím v úvahu, že pojmy mohou mít víc definic vzhledem k tomu, že se používají v rozdílných oborech lidské činnosti. Doporučujeme vám hledat v jiných sekcích (než Sport).