Kdo je to?
Kdo je Dominik Vodička? Životopis Dominik Vodička, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Dominik Vodička

Kdo je Dominik Vodička? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Dominik Vodička je český tanečník, choreograf a trenér, také autor autobiografie.
Dominik se narodil 3. září 1996 v Hořovicích. K tanci se dostal už jako dítě, tančil v klubu KTS Příbram. Když mu bylo 12 let, přešel do pražského klubu Maestro, kde tančil a dodnes tančí. Klub vedou manželé Bartuňkovi. Pak nastoupil na školu Taneční centrum Praha, kde během studia vystupoval v klubech TCP Baby Balet Praha a Balet Praha Junior. V roce 2017 byl členem a později sólistou Pražského komorního baletu. O rok později založil svou komunitu Tanec s láskou, která sdružuje tanečníky-amatéry. Za svou práci byl několikrát oceněn. Například se stal čtyřikrát mistrem ČR ve standardních a latinskoamerických tancích, získal Cenu Thálie 2019 za roli Muže v inscenaci Kytice, dvakrát vyhrál se svou partnerkou soutěž Stardance ...když hvězdy tančí, poprvé to bylo v roce 2019 v 10. řadě soutěže a jeho partnerkou byla herečka Veronika Khek Kubařová, podruhé to bylo v roce 2023 ve 12. řadě s herečkou Darijou Pavlovičovou.
Je také autorem knihy Dominik Vodička - Tančím s láskou, kterou v roce 2022 vydalo a vlastně již dříve iniciovalo nakladatelství Albatros Media. Jedná se o vlastní životopis, kde Dominik shrnuje své profesní tancování, dřinu a pot při trénincích, ale i svoje lásky a životní zklamání.
V osobním životě je ženatý s tanečnicí Eliškou, se kterou se seznámil již při studiích.



Kdo je Dominik Vodička? Životopis Dominik Vodička, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Hlavní informace o osobě Dominik Vodička

Národnost: česká
Datum narození: 3. 9. 1996
Místo narození: Hořovice

Popis osobnosti Dominik Vodička můžete sdílet s dalšími osobami na Twitteru, Redditu, Facebooku nebo jinde.

 Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu      

Pamatujete si definici pojmu Rhodium? Víte co je Queer? Znáte termín Skolióza? Vzpomněli byste si co označuje výraz Xantan E 415?

Klíčová slova: sport, sport, wikipedie, kdy se narodil Dominik Vodička?, lexikon, Dominik Vodička, kdo je Dominik Vodička?, vysvětlení, zajímavosti, popis, Dominik Vodička, život, kde se narodil Dominik Vodička?, informace, životopis, osobnosti

Pojem Dominik Vodička je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Odkazy na jiné online zdroje a weby

Vyhledat výraz Dominik Vodička na Google.cz

Hledat heslo Dominik Vodička ve fulltextu Seznam.cz

Hledat frázi Dominik Vodička v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Hledejte bez špehování slovo Dominik Vodička ve vyhledávači DuckDuckGo

Zkusit najít frázi Dominik Vodička ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Dál můžete zkusit hledat slovo Dominik Vodička například ve fulltextu Yahoo.com, v projektu slovnik.cz, ve Wikipedii, v Google obrázcích nebo v nabídce zboží na Heureka.cz.

Další osobnosti, lidé, pojmy, významy slov, hesla, výrazy

Biografie, životopis, kdo je to Dominik Vodička?

Z předchozího textu jste se dozvěděli Kdo je to Dominik Vodička? Kdy se narodil Dominik Vodička? Kde se narodil Dominik Vodička? Dominik Vodička se nachází v kategorii Sport

Kategorie sport, baleťák, dominik Vodička, ilustrační obrázek

Text byl sepsán pro server Superia.cz. Přes veškerou snahu je možné, že v text bude obsahovat chyby. Předem se za ně omlouváme. Doufáme, že chápete, že není v našich silách provádět pravidelnou aktualizaci všech pojmů. Zkuste též hledat informace osobnost, osobu, člověka Dominik Vodička například na webovkách projektu Wikipedia, kde můžete najít nejspíš delší text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Dominik Vodička i v jiné kategorii než je sport.