Kdo je to?
Kdo je Jakub Flek? Životopis Jakub Flek, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Jakub Flek

Kdo je Jakub Flek? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Klatovský rodák Jakub Flek je známý především všem hokejovým fanouškům. A ačkoliv pochází z Čech, bruslemi krouží po brněnském ledu. V současné době hraje za brněnskou HC Kometu.
Jakub se poprvé pustil za pukem na ledě už jako malý kluk. Jeho touha hrát, a hlavně vyhrávat ho přivedla do hokejové haly v Klatovech, kde začínal. Jeho nesmírný talent a píle ho v letech 2011-2012 dostaly až do seniorské soutěže, do druhé ligy. To znamená, že se dostal až do té nejvyšší soutěže. V juniorském týmu HC Energie Karlovy Vary se před sezónou 2012-2013 účastnil přípravného kempu. Ten měl za úkol připravit ho na premiérovou sezonu v MHL. Tam se Jakub předvedl jako velký bojovník, a proto byl vybrán do týmu, aby se stal oporou v následujících dvou sezónách. Flek byl natolik dobrý, že v další sezóně už vedl tým jako kapitán.
Přišla sezóna 2013-2014 a Jakub Flek rovnýma nohama vskočil do extraligy. Tam odehrál celkem šest zápasů, a dokonce se mu podařilo vstřelit jeden, rozhodující gól. Následovaly další sezóny, v nichž honil puk po ledě střídavě v extralize v Karlových Varech, za HC Baník Sokolov a HC Dukla Jihlava. Nakonec se s konečnou platností usadil na jihu Moravy v Brně, kde hraje za HC Kometu dodnes.



Kdo je Jakub Flek? Životopis Jakub Flek, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Základní informace o osobě Jakub Flek

Národnost: česká
Datum narození: 24. prosince 1992
Místo narození: Klatovy

Líbí se stručný životopis s osobou Jakub Flek? Pak se podělte s kamarády na veřejných sociálních sítích (Facebook, Pinterest, Reddit či Twitter).

 Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu      

Znáte pojem Gainer? Pamatujete si definici pojmu Alegorie? Pamatujete si definici pojmu Křtitelnice? Vzpomněli byste si co znamená slovo Tejpování?

Klíčová slova: popis, vysvětlení, kdo je Jakub Flek?, osobnosti, Jakub Flek, datum narození, místo narození, wiki, životopis, narození, sport, Jakub Flek, osobnost, národnost, kde se narodil Jakub Flek?, zajímavosti

Pojem Jakub Flek je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Hledejte v dalších zdrojích

Hledat frázi Jakub Flek na Google obrázcích

Hledat termín Jakub Flek ve Wikipedii

Hledat frázi Jakub Flek na Google.cz

Zkusit najít termín Jakub Flek v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Zkusit najít slovo Jakub Flek ve Wikislovníku

Dál můžete zkusit hledat slovo Jakub Flek například v Seznam.cz slovníku cizích slov, v Lingea slovnících, v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons, ve ekologickém vyhledávači Ecosia nebo v Google překladači.

Víte co znamenají tato slova, hesla, osobnosti, odborné termíny a pojmy?

Životopis, kdo je Jakub Flek? Stručná biografie

Nyní již víte Kdo je to Jakub Flek? Kdy se narodil Jakub Flek? Kde se narodil Jakub Flek? Jakub Flek se nachází v kategorii Sport

Text vytvořen redaktory Superia.cz. Provozovatel neručí za to, že informace uvedené na portálu, nebo na stránkách na které portál odkazuje, jsou správné, úplné a aktuální. Pochopte prosím, že definice nemohou být pravidelně aktualizovány. Můžete také vyzkoušet hledat informace osobnost, osobu, člověka Jakub Flek dejme tomu třeba v projektu Wikipedia, kde naleznete komplexní text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Jakub Flek i v jiné kategorii než je sport.