Kdo je to?
Kdo je Marcela Špálovská? Životopis Marcela Špálovská, osobnosti, slavná žena z kategorie sport

Marcela Špálovská

Kdo je Marcela Špálovská? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Marcela Špálovská je televizní sportovní reportérka, působí na televizi Nova.
Marcela se narodila v roce 1980 v Brně, kde také prožila dětství, vystudovala základní školu a potom střední zahradnickou školu. Po škole chvíli pracovala jako au-pair a učila se cizí jazyky. Pak také pracovala jako zprávařka v jednom brněnském rádiu. Sportu se ale věnovala od dětství, protože její tatínek byl tělocvikář. Od roku 2006, kdy díky kamarádce absolvovala konkurs, působí na televizní stanici Nova jako sportovní reportérka. Nejprve uváděla sport ve Snídani s Novou a pořizovala sportovní reportáže v terénu. V současné době uvádí sport ve večerních Televizních novinách. Díky tomu, že je žena a navíc blondýnka, získala tato televizní relace mnohem větší náboj, a to hlavně pro pánské publikum. Marcela se ale nevěnuje jen práci, dálkově studuje Fakultu tělesné kultury na Univerzitě Palackého v Olomouci, a to obor Sportovní management a trenérství. Sport patří i k jejím největším koníčkům, jaké malá dělala asi pět let krasobruslení, dnes má nejraději plavání, lyžování, golf, tenis a sqwash, pasivně sleduje hokej i tenis (rovněž díky tatínkovi), ale také ráda cestuje a věnuje se zpěvu.
Je vdaná a má dva syny, které oba vede od malička ke sportu.



Kdo je Marcela Špálovská? Životopis Marcela Špálovská, osobnosti, slavná žena z kategorie sport

Hlavní informace o osobě Marcela Špálovská

Národnost: česká
Datum narození: Brno
Místo narození: 1980

Budeme rádi, pokud budete tuto stručnou biografii s osobou Marcela Špálovská sdílet s bližními na Pinterestu, Redditu, Twitteru či Facebooku.

 Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu  

Vzpomněli byste si co označuje výraz Celiakie? Vzpomenete si na definici slova Černý pátek? Znáte pojem Doping? Vzpomněli byste si na význam slova Kreditní riziko?

Klíčová slova: národnost, vysvětlení, wiki, biografie, osobnost, místo narození, narození, osobnosti, Marcela Špálovská, informace, lexikon, sport, sport, životopis, Marcela Špálovská, život

Pojem Marcela Špálovská je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Jiné zdroje informací o výrazu Marcela Špálovská

Najít heslo Marcela Špálovská ve vyhledávači Qwant

Vyhledat pojem Marcela Špálovská ve fulltextu Seznam.cz

Zkusit najít termín Marcela Špálovská ve vyhledávači Yandex

Najít termín Marcela Špálovská ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Zkusit najít pojem Marcela Špálovská ve Wikipedii

Dál můžete zkusit hledat slovo Marcela Špálovská například ve Wikislovníku, v projektu slovnik.cz, ve fulltextu Google.cz, v metavyhledávači Info.com nebo ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0.

Výběr osobností, pojmů, výrazů, odborných termínů a slov

Životopis, kdo je Marcela Špálovská? Stručná biografie

Teď už víte Kdo je to Marcela Špálovská? Kdy se narodila Marcela Špálovská? Kde se narodila Marcela Špálovská? Marcela Špálovská se nachází v sekci Sport

Kategorie sport, golfistka, marcela Špálovská, ilustrační obrázek

Sepsáno redaktory Superia.cz. Žádným způsobem neručíme za informace nebo obsah uvedený na těchto internetových stránkách. Omluvte nás, že, nestíháme pravidelnou aktualizaci všechny textů. Doporučujeme zkusit nalézt informace osobnost, osobu, člověka Marcela Špálovská dejme tomu třeba v projektu Wikipedie, kde můžete najít podrobnější text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Marcela Špálovská i v jiné kategorii než je sport.