Kdo je to?
Kdo je Ondřej Perušič? Životopis Ondřej Perušič, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Ondřej Perušič

Kdo je Ondřej Perušič? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Ondřej Perušič je český beachvolejbalista, držitel zlaté medaile z MS v Mexiku 2023.
Ondřej se narodil 26. září 1994 v Praze ve volejbalové rodině. Jeho dědečkem nebyl nikdo jiný než Boris Perušič, hráč klasického šestkového volejbalu, který získal stříbrnou medaili na Letních olympijských hrách v Tokiu 1964 a zlatou medaili na MS 1966, které se konalo v tehdejším Československu. Není divu, že se malému Ondrovi volejbal zalíbil, když si mohl hrát s dědečkovými medailemi. Zpočátku sice více toužil po florbalu, který ostatně hrál až do svých 19 let, ale pak díky bývalému spoluhráči Ondřeji Benešovi vyzkoušel beachvolejbal a už by neměnil. V beachvolejbalu jej podporuje i dědeček, ačkoliv běžně se říká, že šestkoví volejbalisté se beachvolejbalistům posmívají. Ondrovým trenérem je v současnosti Andrea Tomatis a domácím klubem Beachklub Strahov. Jeho největším úspěchem je spolu s parťákem Davidem Schweinerem první místo na Mistroství světa v plážovém volejbalu, které se konalo letos v říjnu (2023) v Mexiku ve městě Tlaxcala. Po tomto vítězství oba beachvolejbalisty přijal a poděkoval jim i premiér Petr Fiala.
Kromě volejbalu Ondra rád hraje šachy, čte historicko-politickou literaturu a nedávno dostudoval práva.



Kdo je Ondřej Perušič? Životopis Ondřej Perušič, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Základní informace o osobě Ondřej Perušič

Národnost: česká
Datum narození: 26. 9. 1994
Místo narození: Praha

Potěší nás, pokud budete sdílet tuto odpověď na otázku kdo je Ondřej Perušič? s dalšími osobami na různých sociálních sítích, jako jsou Facebook, Twitter (síť X), Pinterest, Reddit a další.

 Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru    

Vzpomněli byste si co znamená slovo Šestinedělí? Znáte termín Zaručená mzda? Víte, co je to Blog? Víte, co je to Jet lag?

Klíčová slova: osobnost, život, kdy se narodil Ondřej Perušič?, wikipedie, kdo je Ondřej Perušič?, Ondřej Perušič, kde se narodil Ondřej Perušič?, informace, národnost, místo narození, sport, lexikon, datum narození, životopis, osobnosti, vysvětlení

Pojem Ondřej Perušič je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Další zdroje informací

Zkusit najít frázi Ondřej Perušič na Google obrázcích

Zkusit najít frázi Ondřej Perušič na Google.cz

Hledat pojem Ondřej Perušič ve fulltextu vyhledávače Info.com

Vyhledat slovo Ondřej Perušič ve vyhledávači Yahoo

Hledejte bez špehování slovo Ondřej Perušič ve vyhledávači DuckDuckGo

Dál můžete zkusit hledat slovo Ondřej Perušič například v evropském vyhledávači Qwant, v ABC slovníku cizích slov a synonym, ve fulltextu Google.cz, v Seznam.cz slovníku cizích slov nebo v Lingea slovnících.

Doporučujeme tyto osobnosti, pojmy, výrazy a termíny

Biografie, životopis, kdo je to Ondřej Perušič?

Teďka už zajisté víte Kdo je to Ondřej Perušič? Kdy se narodil Ondřej Perušič? Kde se narodil Ondřej Perušič? Ondřej Perušič se nachází v kategorii Sport

Kategorie sport, kanoista, ondřej Perušič, ilustrační obrázek

Napsáno redaktory Superia.cz. Provozovatel neručí za správnost a aktuálnost zde uvedených informací. Berte v potaz, že uvedené texty nejsou pravidelně aktualizovány. Vyzkoušejte nalézt informace osobnost, osobu, člověka Ondřej Perušič kupř. ve známé Wikipedii, kde naleznete podrobnější popis, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Ondřej Perušič i v jiné kategorii než je sport.