Kdo je to?
Kdo je to Překážkář? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Překážkář? Lidé, sport

Překážkář

Co znamená a jaký je význam slova Překážkář?

Překážkář je atlet, který se specializuje na běžecké disciplíny, jež zahrnují překážky na běžecké trati. Tato sportovní disciplína spojuje rychlost, obratnost a vytrvalost. Ve vysoké rychlosti musí být překážkář schopen překonat všechny překážky na tratích různých délek (50, 60, 100, 110, 400 a 3 000 metrů). Před takovým výkonem musí překážkář hodně trénovat, aby byl co nejlépe fyzicky připravený.
Mezi nejznámější překážkáře patří Edwin Moses (USA), Sally Pearson (Austrálie). Mezi Čechy se prosadili atleti jako Petr Svoboda, Jiří Mužík nebo Zuzana Hejnová.
Původně překážkový běh vznikl jako tréninková disciplína pro vojáky.



Kdo je to Překážkář? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Překážkář? Lidé, sport

Uvedený text s definicí slova Překážkář můžete samozřejmě sdílet s ostatními na sociálních sítích Twitter, Redditu nebo Facebook.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu      

Znáte termín Šedý zákal? Víte, co je to Akupunktura? Vzpomenete si na definici slova Amplituda? Rozumíte pojmu Moneta Money Bank?

Klíčová slova: synonymum, odborný výraz, wikipedie, formulace, definice, význam slova, termín, přesný výraz, Překážkář, sport, informace, sport, vysvětlení, wiki, přesný význam, význam

Pojem Překážkář je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Linky na jiné informační zdroje

Hledejte bez špehování slovo Překážkář ve vyhledávači DuckDuckGo

Vyhledat výraz Překážkář na Google.cz

Zkusit najít pojem Překážkář ve Wikipedii

Hledat videa s názvem Překážkář na Youtube

Hledat výraz Překážkář ve vyhledávači Qwant

Dál můžete zkusit hledat slovo Překážkář například ve ruském vyhledávači Yandex, v ABC slovníku cizích slov a synonym, v Seznam.cz slovníku cizích slov, v evropském vyhledávači Qwant nebo v Google překladači.

Jiné zajímavé termíny, pojmy, hesla, slova, osobnosti, lidi

Vysvětlení významu slova Překážkář, definice, vysvětlení pojmu

Teďka již bezesporu víte Kdo je to Překážkář? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Překážkář? Definice pojmu Překážkář je v sekci Sport

Kategorie sport, kanoistka, překážkář, ilustrační obrázek

Uvedený text byl přidán redaktory Superia.cz. Navzdory veškeré pečlivosti neručíme za úplnost a správnost zveřejněného obsahu. Věříme, že chápete, že texty nemohou být často aktualizovány. Doporučujeme zkusit nalézt informace výraz, definici, slovo, termín řekněme například v české verzi Wikipedia.cz, kde naleznete delší popis. Nezapomeňte, že slova a termíny mohou mít víc významů podle různých oborů. Zkuste najít odborný termín i v jiné sekci než v sport.