Kdo je to?
Kdo je Romain Bardet? Životopis Romain Bardet, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Romain Bardet

Kdo je Romain Bardet? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Romain Bardet je francouzský profesionální cyklista. Narodil se ve Francii ve městě Brioude. V současnosti závodí za německý profesionální cyklistický tým DSM, ke kterému se připojil v roce 2021. Díky jeho schopnostem a síle při stoupání je považován za jednoho z nejlepších závodníku všech tří Grand Tours. Profesionálním závodníkem se stal v roce 2012, kdy se připojil k závodnímu týmu AG2R La Mondiale. Hned v následující sezoně (2013) vyhrál svůj první profesionální závod Tour de I’Ain. O rok později se radoval z vítězství ze závodu La Drome Classic (jednodenní závod) a při jeho debutu na Tour de France skončil na celkovém šestém místě. V sezoně 2016 skončil na druhém místě v závodě Critérium du Dauphiné a dočkal se i druhého místa v závodě Tour de France. O rok později skončil na Tour de France na celkovém třetím místě. Po zranění ruky se vrátil k závodění vítězstvím v závodě Classic Sud-Ardeche, třetí v závodě Cycling monument a druhý na UCI Road World Chapionships v roce 2018.



Kdo je Romain Bardet? Životopis Romain Bardet, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Hlavní data o osobě Romain Bardet

Národnost: francouzská
Datum narození: 9. 11. 1990
Místo narození: Brioude, Francie

Sdílejte tuto stránku s osobností Romain Bardet s dalšími osobami na sociálních sítích jako je Facebook, Pinterest, Síť X nebo Reddit. Stačí kliknout na tlačítko Sdílet.

 Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu  

Pamatujete si definici pojmu Pejorativní? Znáte definici termínu Lýkovec? Znáte termín Suvenýr? Pamatujete si definici pojmu Čakan?

Klíčová slova: národnost, lexikon, informace, vysvětlení, wikipedie, kdo je Romain Bardet?, popis, osobnosti, zajímavosti, sport, narození, život, místo narození, Romain Bardet, wiki, sport

Pojem Romain Bardet je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Hledejte v dalších online informačních zdrojích

Hledat frázi Romain Bardet ve vyhledávači Yandex

Hledat pojem Romain Bardet ve fulltextu Seznam.cz

Hledat videa s názvem Romain Bardet na Youtube

Najít slovo Romain Bardet ve fulltextu vyhledávače Info.com

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Romain Bardet ve Wikimedia Commons

Dál můžete zkusit hledat slovo Romain Bardet například v Seznam.cz slovníku cizích slov, v nabídce zboží na Heureka.cz, v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons, v Microsoft Bing nebo v Google překladači.

Jaké osobnosti, pojmy, odborné termíny a hesla lidé hledají?

Biografie, životopis, kdo je to Romain Bardet?

Teď již zajisté znáte správnou odpověď na otázku Kdo je to Romain Bardet? Kdy se narodil Romain Bardet? Kde se narodil Romain Bardet? Romain Bardet se nachází v kategorii Sport

Kategorie sport, cyklistka, romain Bardet, ilustrační obrázek

Text vytvořen pro server Superia.cz. Snažíme se, aby všechny informace byly správné, úplné a aktuální, ale někdy se může stát, že se objeví nějaká nepřesnost. Děkujeme za pochopení. Bohužel, nestíháme pravidelně aktualizovat všechny texty. Pokuste se vyhledat informace osobnost, osobu, člověka Romain Bardet dejme tomu například v populární Wikipedii, kde naleznete nejspíš komplexnější text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Romain Bardet i v jiné kategorii než je sport.