Kdo je to?
Kdo je Romain Bardet? Životopis Romain Bardet, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Romain Bardet

Kdo je Romain Bardet? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Romain Bardet je francouzský profesionální cyklista. Narodil se ve Francii ve městě Brioude. V současnosti závodí za německý profesionální cyklistický tým DSM, ke kterému se připojil v roce 2021. Díky jeho schopnostem a síle při stoupání je považován za jednoho z nejlepších závodníku všech tří Grand Tours. Profesionálním závodníkem se stal v roce 2012, kdy se připojil k závodnímu týmu AG2R La Mondiale. Hned v následující sezoně (2013) vyhrál svůj první profesionální závod Tour de I’Ain. O rok později se radoval z vítězství ze závodu La Drome Classic (jednodenní závod) a při jeho debutu na Tour de France skončil na celkovém šestém místě. V sezoně 2016 skončil na druhém místě v závodě Critérium du Dauphiné a dočkal se i druhého místa v závodě Tour de France. O rok později skončil na Tour de France na celkovém třetím místě. Po zranění ruky se vrátil k závodění vítězstvím v závodě Classic Sud-Ardeche, třetí v závodě Cycling monument a druhý na UCI Road World Chapionships v roce 2018.



Kdo je Romain Bardet? Životopis Romain Bardet, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Hlavní informace o osobě Romain Bardet

Národnost: francouzská
Datum narození: 9. 11. 1990
Místo narození: Brioude, Francie

Budeme rádi, pokud budete tuto stručnou biografii s osobou Romain Bardet sdílet s bližními na komunitních sítích Facebook, Síť X, Reddit a Pinterest prostřednictvím tlačítek Sdílet.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku 

Pamatujete si definici pojmu Pejorativní? Vzpomněli byste si co znamená slovo Cese? Znáte termín Suvenýr? Víte co je Dalekozrakost?

Klíčová slova: kdy se narodil Romain Bardet?, zajímavosti, sport, život, datum narození, životopis, osobnost, Romain Bardet, sport, informace, wikipedie, místo narození, kde se narodil Romain Bardet?, kdo je Romain Bardet?, národnost, wiki

Pojem Romain Bardet je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Zkuste zjistit více informací o slovu Romain Bardet v následujících zdrojích

Zkusit najít termín Romain Bardet ve fulltextu vyhledávače Info.com

Najít výraz Romain Bardet v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Najít pojem Romain Bardet ve vyhledávači Yandex

Hledejte bez špehování slovo Romain Bardet ve vyhledávači DuckDuckGo

Vyhledat heslo Romain Bardet na Google obrázcích

Dál můžete zkusit hledat slovo Romain Bardet například ve Wikislovníku, v Lingea slovnících, v Microsoft Bing, v Seznam.cz slovníku cizích slov nebo v Google překladači.

Výběr osobností, pojmů, výrazů, odborných termínů a slov

Životopis, kdo je Romain Bardet? Stručná biografie

Teď již zajisté znáte správnou odpověď na otázku Kdo je to Romain Bardet? Kdy se narodil Romain Bardet? Kde se narodil Romain Bardet? Romain Bardet se nachází v sekci Sport

Text vytvořen pro Superia.cz. Omlouváme se za možné chyby v textech. Bohužel, častá aktualizace není v našich silách. Doporučujeme zkusit nalézt informace osobnost, osobu, člověka Romain Bardet třeba v projektu Wikipedie, kde můžete najít nejspíš delší text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Romain Bardet i v jiné kategorii než je sport.