Kdo je to?
Kdo je to Anarchista? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Anarchista? Lidé, politika

Anarchista

Co znamená a jaký je význam slova Anarchista?

Anarchista je zastánce politického myšlenkového směru, jehož cílem je vytvoření takové společnosti, ve které by nevládla žádná forma nadřazenosti jednoho člověka jinému z jakýchkoli důvodů, ať se již jedná o ekonomickou, politickou, genderovou či jinou hierarchii.
Anarchista se řídí ideologií složenou z různých socialistických a liberálních názorů, kterou obohacuje důsledným odporem vůči autoritám. Neuznává formu státního zřízení, moc a zákony pokládá za překážku na cestě ke svobodě. Kořeny anarchismu lze nalézt v antickém Řecku, v buddhismu a dalších myšlenkových hnutích.



Kdo je to Anarchista? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Anarchista? Lidé, politika

Text s definicí výrazu Anarchista doporučujeme sdílet s dalšími lidmi na různých sociálních sítích – Facebooku, Pinterestu, Redditu nebo Twitteru.

 Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu      

Vzpomenete si na definici slova Spyware? Vzpomněli byste si na význam slova Baráž? Vzpomněli byste si co znamená slovo Horseball? Znáte definici termínu Bazilika?

Klíčová slova: slovo, wikipedie, termín, přesný výraz, heslo, wiki, definice, etymologie, lexikon, formulace, odborný výraz, Anarchista, co znamená, význam pojmu, politika, politika

Pojem Anarchista je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Více informací o slovu Anarchista doporučujeme hledat v těchto zdrojích

Hledejte bez špehování slovo Anarchista ve vyhledávači DuckDuckGo

Hledat heslo Anarchista na Google obrázcích

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Anarchista ve Wikimedia Commons

Najít heslo Anarchista v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Vyhledat slovo Anarchista ve fulltextu Seznam.cz

Dál můžete zkusit hledat slovo Anarchista například ve ruském vyhledávači Yandex, v ABC slovníku cizích slov a synonym, ve ekologickém vyhledávači Ecosia, ve fulltextu Google.cz nebo v Google překladači.

Další vybraná hesla, osobnosti, odborné termíny a pojmy

Význam slova, definice, pojem, vysvětlení co znamená Anarchista

Text na tomto webu vám dal odpověď na otázku Kdo je to Anarchista? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Anarchista? Definice pojmu Anarchista se nachází v sekci Politika

Kategorie politika, vlajka vztyčená, anarchista, ilustrační obrázek

Text napsán pro Superia.cz. Při tvorbě obsahu (textů a obrázků) bylo postupováno s maximální péčí, ale přesto nelze zcela vyloučit možnost výskytu chyb. Nemáme prostředky na pravidelnou aktualizace textů. Můžete též vyzkoušet hledat informace pojem, definici, text, výrazdejme tomu například v české verzi Wikipedia.cz, kde naleznete nejspíš komplexnější text. Berte v úvahu, že termíny mohou mít víc definic v závislosti na oboru a kontextu. Proto prosím zapátrejte i v jiných kategoriích než je Politika.

V diskuzích jste se možná setkali s různými zkratkami. Mezi nejrozšířenější zkratky patří BTW a IMHO. Víte co znamenají? Pokud ne, dozvíte se to zde.