Kdo je to?
Kdo je to Anarchista? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Anarchista? Lidé, politika

Anarchista

Jaký je význam slova Anarchista? Co to znamená?

Anarchista je zastánce politického myšlenkového směru, jehož cílem je vytvoření takové společnosti, ve které by nevládla žádná forma nadřazenosti jednoho člověka jinému z jakýchkoli důvodů, ať se již jedná o ekonomickou, politickou, genderovou či jinou hierarchii.
Anarchista se řídí ideologií složenou z různých socialistických a liberálních názorů, kterou obohacuje důsledným odporem vůči autoritám. Neuznává formu státního zřízení, moc a zákony pokládá za překážku na cestě ke svobodě. Kořeny anarchismu lze nalézt v antickém Řecku, v buddhismu a dalších myšlenkových hnutích.



Kdo je to Anarchista? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Anarchista? Lidé, politika

Uvedený text s definicí slova Anarchista můžete samozřejmě sdílet s ostatními na webových službách typu Pinterest, Facebook, Twitter nebo Reddit.

 Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru    

Vzpomenete si na definici slova Spyware? Pamatujete si definici pojmu Gotika? Vzpomněli byste si co znamená slovo Horseball? Vzpomněli byste si co znamená slovo Flirt?

Klíčová slova: politika, synonymum, popis, původ slova, vysvětlení, Anarchista, termín, etymologie, co znamená, význam slova, přesný význam, přesný výraz, formulace, informace, význam, lexikon

Pojem Anarchista je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Hledejte pojem Anarchista v následujících vyhledávačích

Zkusit najít výraz Anarchista na Google obrázcích

Hledat slovo Anarchista ve Wikislovníku

Vyhledat pojem Anarchista ve fulltextu Seznam.cz

Hledat videa s názvem Anarchista na Youtube

Vyhledat výraz Anarchista ve vyhledávači Yahoo

Dál můžete zkusit hledat slovo Anarchista například v Google obrázcích, v nabídce zboží na Heureka.cz, v Seznam.cz slovníku cizích slov, ve fulltextu Yahoo.com nebo v Lingea slovnících.

Často žádané pojmy, osoby, výrazy, osobnosti, odborné termíny a slova

Vysvětlení významu slova Anarchista, definice, vysvětlení pojmu

Právě jste se dozvěděli odpověď na otázku Kdo je to Anarchista? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Anarchista? Definice pojmu Anarchista je v sekci Politika

Kategorie politika, ministryně žena, anarchista, ilustrační obrázek

Text vytvořen redaktory Superia.cz. Všechny údaje jsou bez záruky. V obsahu stránek mohou být pravopisné, faktické chyby i nepřesnosti. Informace v textu mohou být zastaralé. Stránky jsou aktualizovány nepravidelně dle možností. Můžete též zkusit najít informace pojem, slovo, termín, definici dejme tomu např. v projektu Wikipedie, kde můžete najít rozsáhlejší popis. Berte prosím v úvahu, že pojmy mohou mít víc definic vzhledem k tomu, že se používají v rozdílných oborech lidské činnosti. Radíme vám proto hledat slovo Anarchista i v jiné části webu než je kategorie politika.

V diskuzích jste se možná setkali s různými zkratkami. Mezi nejrozšířenější zkratky patří BTW a IMHO. Víte co znamenají? Pokud ne, dozvíte se to zde.