Kdo je to?
Kdo je to Disident? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Disident? Lidé, politika

Disident

Co znamená a jaký je význam slova Disident?

Slovem disident označujeme člověka, který je odpůrcem politického režimu v totalitních, nedemokratických státech a aktivně a nenásilně proti němu bojuje. Disidenti bývají za svou činnost trestání vězením nebo i smrtí. Komunita disidentů bývá označována jako disent.



Kdo je to Disident? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Disident? Lidé, politika

Sdílejte uvedený text s jinými osobami na sociálních sítích Pinterestu, Facebooku či Twitteru.

 Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu  

Vzpomněli byste si na význam slova RPSN? Vzpomněli byste si na význam slova Anexe? Víte co je CVV? Znáte definici termínu Ambra?

Klíčová slova: popis, informace, wikipedie, přesný výraz, Disident, Disident, přesný význam, odborný výraz, vysvětlení, lexikon, wiki, co znamená, význam pojmu, přesný výraz, politika, heslo

Pojem Disident je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Zkuste se dozvědět víc informací v následujících odkazech

Vyhledat pojem Disident ve fulltextu Seznam.cz

Vyhledat termín Disident na Google.cz

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Disident ve Wikimedia Commons

Hledat termín Disident ve Wikipedii

Zkusit najít frázi Disident ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Dál můžete zkusit hledat slovo Disident například ve ekologickém vyhledávači Ecosia, v projektu slovnik.cz, ve videích na Youtube, v evropském vyhledávači Qwant nebo ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0.

Náhodných výběr osobností, odborných pojmů, termínů a slov

Co znamená Disident? Definice pojmu, význam a vysvětlení slova

Právě jste zjistili Kdo je to Disident? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Disident? Definice pojmu Disident je v kategorii Politika

Kategorie politika, ministryně, disident, ilustrační obrázek

Text napsán pro Superia.cz. Text zveřejněný na těchto webových stránkách má pouze informativní charakter a může obsahovat nepřesnosti či chyby. Nemáme možnost soustavné aktualizace všech textů. Doporučujeme taktéž hledat informace výraz,heslo, text, pojem třeba v internetové encyklopedii Wikipedia, kde naleznete podrobně vysvětlený popis. Berte v úvahu, že termíny mohou mít víc definic v různém kontextu, v různých oborech. Proto případně zapátrejte po pojmu Disident i v jiných kategoriích (než politika).

Zavzpomínejte na klasiské hry zvané Arkády. Manic miner, Pacman nebo Lemmings si nyní můžete zahrát zdarma a online ve vašem prohlížeči.