Kdo je to?
Kdo je to Disident? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Disident? Lidé, politika

Disident

Jaký je význam slova Disident? Co to znamená?

Slovem disident označujeme člověka, který je odpůrcem politického režimu v totalitních, nedemokratických státech a aktivně a nenásilně proti němu bojuje. Disidenti bývají za svou činnost trestání vězením nebo i smrtí. Komunita disidentů bývá označována jako disent.



Kdo je to Disident? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Disident? Lidé, politika

Uvedený text s definicí slova Disident můžete samozřejmě sdílet s ostatními na sociálních sítích Twitter, Facebook, Pinterest a Reddit.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu  

Vzpomněli byste si na význam slova RPSN? Rozumíte pojmu Kontextová reklama? Víte co je CVV? Znáte pojem Městys?

Klíčová slova: význam, informace, význam pojmu, co znamená, vysvětlení, přesný výraz, Disident, význam slova, odborný výraz, původ slova, lexikon, synonymum, přesný význam, definice, politika, politika

Pojem Disident je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Odkazy na jiné weby

Vyhledat heslo Disident ve fulltextu Seznam.cz

Zkusit najít pojem Disident ve Wikipedii

Hledat videa s názvem Disident na Youtube

Zkusit najít heslo Disident ve Wikislovníku

Zkusit najít termín Disident ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Dál můžete zkusit hledat slovo Disident například ve videích na Youtube, ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0, v Seznam.cz slovníku cizích slov, ve ruském vyhledávači Yandex nebo v Google překladači.

Náhodných výběr osobností, hesel, pojmů a odborných termínů

Vysvětlení významu slova Disident, definice, vysvětlení pojmu

Nyní již víte Kdo je to Disident? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Disident? Definice pojmu Disident je v sekci Politika

Kategorie politika, politik, disident, ilustrační obrázek

Tento text byl napsán redaktory Superia.cz. Chyby vyhrazeny. Pochopte prosím, že nemáme prostředky na častou aktualizaci všech textů. Doporučujeme zkusit nalézt informace pojem, slovo, termín, definici řekněme například v projektu Wikipedia, kde můžete najít podrobný popis. Ke každému pojmu může existovat vícero definic vzhledem k tomu, že se používají v rozdílných oborech lidské činnosti. Hledejte proto odborný pojem i jinde než v sekci politika.

Zavzpomínejte na klasiské hry zvané Arkády. Manic miner, Pacman nebo Lemmings si nyní můžete zahrát zdarma a online ve vašem prohlížeči.