Kdo je to?
Kdo je to Brankář? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Brankář? Lidé, sport

Brankář

Co znamená a jaký je význam slova Brankář?

Brankář je nepostradatelnou součástí každého týmového sportu. Na jeho bedrech spočívá zodpovědnost za udržení čistého konta a dirigování obrany v prostoru před ním. Pro brankáře jsou klíčové určité vlastnosti a dovednosti, které mu pomáhají excelovat na hřišti.
Musí mít dobrý zrak a ještě lepší reflexy, aby mohl zabránit druhému týmu, aby neskóroval. Dále musí mít dobrý odhad a načasování, kde a kdy stát. Dalšími důležitými vlastnostmi brankáře je komunikace s hráči v poli a hlavně fyzická zdatnost. Měl by se umět rychle pohybovat a být dobře soustředěný, aby za svá záda nic nepustil.
Mezi nejznámější brankáře v historii fotbalu patří Lev Jašin, Oliver Kahn, Petr Čech, Manuel Neuer, Fabien Barthez. V hokeji se proslavili brankáři jako Martin Brodeur, Patrick Roy nebo Dominik Hašek.



Kdo je to Brankář? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Brankář? Lidé, sport

Text s definicí výrazu Brankář doporučujeme sdílet s dalšími lidmi na Redditu, Twitteru nebo Facebooku.

 Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku 

Víte co je Pranýř? Pamatujete si definici pojmu Endoskopie? Rozumíte pojmu Jaro? Vzpomněli byste si co znamená slovo Kiteboarding?

Klíčová slova: slovo, sport, wiki, termín, přesný výraz, heslo, význam pojmu, odborný výraz, původ slova, popis, wikipedie, formulace, definice, přesný význam, význam slova, etymologie

Pojem Brankář je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Hledejte v dalších online informačních zdrojích

Najít slovo Brankář na Google obrázcích

Hledat videa s názvem Brankář na Youtube

Vyhledat slovo Brankář v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Hledejte bez špehování slovo Brankář ve vyhledávači DuckDuckGo

Zkusit najít pojem Brankář ve vyhledávači Qwant

Dál můžete zkusit hledat slovo Brankář například ve fulltextu Google.cz, ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0, ve ekologickém vyhledávači Ecosia, v Google obrázcích nebo v projektu slovnik.cz.

Výběr náhodných osobností, odborných termínů, pojmů a hesel

Význam slova, definice, pojem, vysvětlení co znamená Brankář

Na této webové stránce jste se dozvěděli Kdo je to Brankář? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Brankář? Definice pojmu Brankář se nachází v sekci Sport

Kategorie sport, parašutista, brankář, ilustrační obrázek

Text vytvořen redaktory Superia.cz. Neručíme za úplnost, správnost, přesnost ani aktuálnost zde uvedených informací. Bohužel, nestíháme pravidelně aktualizovat všechny texty. Doporučujeme vyhledat informace pojem, definici, text, výraztřeba v projektu Wikipedia.cz, kde naleznete nejspíš podrobnější text. Jednotlivá slova, termíny, hesla můžou mít víc definic v závislosti na oboru a kontextu. Zkuste proto též hledat synonymum ke slovu Brankář v jiné sekci než sport.