Kdo je to?
Kdo je Karolína Plíšková? Životopis Karolína Plíšková, osobnosti, slavná žena z kategorie sport

Karolína Plíšková

Kdo je Karolína Plíšková? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Karolína Plíšková je profesionální tenistka, jediná Češka v historii, která se roku 2017 stala světovou tenisovou jedničkou. V roce 2010 vyhrála jako juniorka Grand Slam Australian Open. Měla problémy s přechodem do tenisu dospělých, kde se jí začalo dařit až v roce 2014. O rok později již byla na 7. místě žebříčku WTA.
S Petrou Kvitovou vynikla i v českém Fed Cupovém týmu. Karolína Plíšková působí i jako tenisová modelka. Je manželkou moderátora Novy Michala Hrdličky, kterého si tajně vzala v Monaku.



Kdo je Karolína Plíšková? Životopis Karolína Plíšková, osobnosti, slavná žena z kategorie sport

Základní informace o osobě Karolína Plíšková

Národnost: česká
Datum narození: 21.3.1992
Místo narození: Louny

Líbí se stručný životopis s osobou Karolína Plíšková? Pak se podělte s rodinou a kamarády na Pinterestu, Redditu, Twitteru anebo na Facebooku.

 Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru    

Vzpomněli byste si na význam slova BOZP? Znáte definici termínu Splín? Víte co je Mumio? Pamatujete si definici pojmu Dalekozrakost?

Klíčová slova: život, datum narození, kdo je Karolína Plíšková?, narození, informace, sport, biografie, vysvětlení, osobnosti, kde se narodila Karolína Plíšková?, wiki, lexikon, sport, kdy se narodila Karolína Plíšková?, zajímavosti, popis

Pojem Karolína Plíšková je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Další možné informační zdroje

Hledejte bez špehování slovo Karolína Plíšková ve vyhledávači DuckDuckGo

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Karolína Plíšková ve Wikimedia Commons

Najít termín Karolína Plíšková v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Vyhledat pojem Karolína Plíšková ve vyhledávači Yahoo

Hledat frázi Karolína Plíšková na Google obrázcích

Dál můžete zkusit hledat slovo Karolína Plíšková například ve Wikislovníku, v Lingea slovnících, ve videích na Youtube, ve fulltextu Google.cz nebo v nabídce zboží na Heureka.cz.

Víte co znamenají tato slova, hesla, osobnosti, odborné termíny a pojmy?

Stručná biografie, resp. životopis osoby Karolína Plíšková

Nyní již víte Kdo je to Karolína Plíšková? Kdy se narodila Karolína Plíšková? Kde se narodila Karolína Plíšková? Karolína Plíšková je v kategorii Sport

Text vytvořen pro server Superia.cz. Přes veškerou pečlivost mohou texty chyby. Za případné faktické nebo pravopisné chyby se dopředu omlouváme. Není v našich silách pravidelně aktualizovat texty na tomto webu. Doporučujeme vyhledat informace osobnost, osobu, člověka Karolína Plíšková např. v projektu Wikipedia, kde naleznete komplexní text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Karolína Plíšková i v jiné kategorii než je sport.