Kdo je to?
Kdo je Marcel Hirscher? Životopis Marcel Hirscher, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Marcel Hirscher

Kdo je Marcel Hirscher? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Marcel Hirscher je legendou alpského lyžování. Jeho nejsilnějšími disciplínami byly slalom a obří slalom. Stal se dvojnásobným olympijským vítězem, sedminásobným mistrem světa a osminásobným celkovým vítězem Světového poháru.
Jeho kariéra se začala rozjíždět doma ve Flachau, kdy se stal juniorským mistrem světa. Jen o týden později, pak při svém debutu ve Světovém poháru, dojel v obřím slalomu na 24. místě. O dva roky později již jel na olympiádu do Kanady jako nejmladší rakouský lyžař po 18 letech. V obřím slalomu zde dojel čtvrtý, do třetího místa mu chybělo jen osm setin sekundy. Páté místo ve slalomu bylo jen dalším znamením, že od mladého lyžaře se dá očekávat velká kariéra. Dle trenérů a okolí jej zdobilo, že neumí prohrávat. Byl jedním z nejsoustředěnějších lyžařů, veškerý svůj volný čas obětoval úspěchu. Když ostatní odpočívali, on řešil vázání, materiál, techniku a jiné věci.
V srpnu 2017 si na prvním tréninku sezony zlomil nohu v kotníku, když při slalomu zavadil o branku. Přesto byla tato olympijská sezóna jednou z nejúspěšnějších, jakou zažil. V roce 2018 se mu narodil syn. Hirscher tehdy prohlásil, že již lyžování nechce podřizovat celý svůj život. V září 2019 definitivně ukončil svou kariéru na vrcholu. Jak prohlásil, je pouze šťastný, že neměl žádné velké zranění a může se věnovat s dětmi fotbalu a jezdit motokros.



Kdo je Marcel Hirscher? Životopis Marcel Hirscher, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Základní informace o osobě Marcel Hirscher

Národnost: rakouská
Datum narození: 2. 3. 1989
Místo narození: Hallein, Rakousko

Líbí se stručný životopis s osobou Marcel Hirscher? Pak se podělte s jinými osobami prostřednictvím sociálních sítích Facebook, Pinterest, Reddit nebo Twitter.

 Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu      

Vzpomněli byste si na význam slova Neverbální komunikace? Víte, co je to Šedý zákal? Víte co je Ateroskleróza? Rozumíte pojmu HDMI?

Klíčová slova: zajímavosti, informace, popis, kdo je Marcel Hirscher?, osobnosti, národnost, vysvětlení, život, sport, Marcel Hirscher, datum narození, osobnost, lexikon, Marcel Hirscher, životopis, wiki

Pojem Marcel Hirscher je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Jiné zdroje informací o výrazu Marcel Hirscher

Najít slovo Marcel Hirscher ve vyhledávači Qwant

Hledat videa s názvem Marcel Hirscher na Youtube

Vyhledat termín Marcel Hirscher ve Wikislovníku

Vyhledat slovo Marcel Hirscher ve fulltextu Seznam.cz

Hledat termín Marcel Hirscher na Google.cz

Dál můžete zkusit hledat slovo Marcel Hirscher například ve ruském vyhledávači Yandex, v projektu slovnik.cz, ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo, v Seznam.cz slovníku cizích slov nebo v Google překladači.

Vybrané odborné pojmy, osobnosti, termíny a slova

Životopis, kdo je Marcel Hirscher? Stručná biografie

Na stránce jste se mohli dozvědět: Kdo je to Marcel Hirscher? Kdy se narodil Marcel Hirscher? Kde se narodil Marcel Hirscher? Marcel Hirscher je v kategorii Sport

Kategorie sport, sumo žena, marcel Hirscher, ilustrační obrázek

Uvedený text byl přidán redaktory Superia.cz. Vyhrazujeme si možnost chyb v uvedených textech. Omluvte nás, že, nestíháme pravidelnou aktualizaci všechny textů. Pokuste se také najít informace osobnost, osobu, člověka Marcel Hirscher dejme tomu v projektu Wikipedia, kde naleznete rozsáhlejší text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Marcel Hirscher i v jiné kategorii než je sport.