Kdo je to?
Kdo je Michal Vondrka? Životopis Michal Vondrka, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Michal Vondrka

Kdo je Michal Vondrka? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Michal Vondrka je profesionální hokejista a bývalý český reprezentační útočník. Pro sezónu 2020/21 se stal hráčem prvoligového klubu Motor České Budějovice.
Vondrka se narodil v Českých Budějovicích, kde začal působit v místním hokejovém klubu HC České Budějovice. Prošel juniorskými kategoriemi U18, U20 a v sezóně 2000/01 se dostal do prvního týmu Českých Budějovic, když mu bylo 18 let. Po třech sezónách odešel do týmu HC Slavia Praha (2003/04). Ve Slavii strávil Vondrka celkem 9 sezón, během kterých slavil v sezóně 2007/08 první mistrovský titul v kariéře. 3x skončil s týmem Slavie na 2. místě (2004, 2006, 2009) a jednou na třetím místě (2010).
Po devíti letech odešel do ruské KHL do týmu HC Slovan Bratislava. V Bratislavě odehrál 3 sezóny. V roce 2015 přestoupil Vondrka zpět do české EHL, tentokrát do týmu Piráti Chomutov, kde strávil další 3 sezóny. V sezóně 2018/19 začal hrát za BK Mladá Boleslav. Během další sezóny (2019/20) přestoupil Vondrka do klubu HC Dynamo Pardubice. Odehrál zde 2 sezóny, po kterých se upsal mateřskému klubu z Českých Budějovic.
Vondrka si zahrál na Mistrovství světa 2012 ve Švédsku a Finsku, kde s českým národním týmem získal bronzovou medaili. Zúčastnil se MS 2014, 2015 a Olympijských her 2018 (na všech turnajích skončil český tým na 4. místě).



Kdo je Michal Vondrka? Životopis Michal Vondrka, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Hlavní informace o osobě Michal Vondrka

Národnost: česká
Datum narození: 17. 5. 1982
Místo narození: České Budějovice, Česká republika

Budeme rádi, pokud budete tuto stručnou biografii s osobou Michal Vondrka sdílet s blízkými na Pinterestu, Facebooku, Twitteru, Redditu nebo na zde neuvedených společených sítích.

 Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu  

Vzpomněli byste si co znamená slovo Mysl? Rozumíte pojmu Halloween? Víte, co je to Vaskulitida? Znáte pojem Kvórum?

Klíčová slova: vysvětlení, Michal Vondrka, život, kdo je Michal Vondrka?, osobnost, Michal Vondrka, osobnosti, informace, wikipedie, biografie, narození, sport, datum narození, sport, lexikon, popis

Pojem Michal Vondrka je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Odkazy na jiné online zdroje a weby

Najít slovo Michal Vondrka na Google obrázcích

Vyhledat termín Michal Vondrka ve vyhledávači Yandex

Hledat frázi Michal Vondrka ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Vyhledat slovo Michal Vondrka ve vyhledávači Yahoo

Hledat videa s názvem Michal Vondrka na Youtube

Dál můžete zkusit hledat slovo Michal Vondrka například ve vyhledávači Seznam.cz, v projektu slovnik.cz, ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo, ve ekologickém vyhledávači Ecosia nebo v Google překladači.

Výběr osobností, pojmů, výrazů, odborných termínů a slov

Biografie, životopis, kdo je to Michal Vondrka?

Teď již zajisté znáte správnou odpověď na otázku Kdo je to Michal Vondrka? Kdy se narodil Michal Vondrka? Kde se narodil Michal Vondrka? Michal Vondrka je v kategorii Sport

Tento text byl napsán redaktory Superia.cz. Omlouváme se za případné neaktuální údaje a pravopisné chyby na webových stránkách. Snažíme se neustále zlepšovat obsah a kvalitu stránek, a vaše zpětná vazba je pro mě velmi důležitá. Děkujeme za pochopení.Doufáme, že chápete, že není v našich silách provádět pravidelnou aktualizaci všech pojmů. Vyzkoušejte nalézt informace osobnost, osobu, člověka Michal Vondrka například v projektu Wikipedie, kde můžete najít nejspíš delší text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Michal Vondrka i v jiné kategorii než je sport.