Kdo je to?
Kdo je Ondřej Bank? Životopis Ondřej Bank, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Ondřej Bank

Kdo je Ondřej Bank? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Ondřej Bank je významná postava českého lyžování. Je vícenásobným mistrem republiky v alpském lyžování. Vynikl především ve slalomu i obřím slalomu, poté přešel i na sjezdové disciplíny. K jeho největším úspěchům patří dvakrát získaný bronz v superkombinaci ze Světového poháru. Byl oceněn i jako nejlepší český lyžař titulem Král bílé stopy.
Během své kariéry však často utržil těžká zranění – zlomená lýtková a holenní kost s necelými dvěma roky rekonvalescence, otřes mozku a zlomená nártní kost - a další menší zranění. V roce 2016 se plně projevila zranění kolene, což Ondřeje Banka vedlo k ukončení profesionální sportovní kariéry. Po celou dobu svého sportovního působení měl plnou podporu rodiny, jeho trenérem byl zpočátku otec, později a toto místo nastoupil jeho bratr Tomáš. Je také otcem dvou synů. Angažuje se i v jiných oblastech, byl například úspěšným účastníkem soutěže Star Dance, kde s partnerkou obsadil druhé místo.



Kdo je Ondřej Bank? Životopis Ondřej Bank, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Základní informace o osobě Ondřej Bank

Národnost: česká
Datum narození: 27. října 1980
Místo narození: Zábřeh

Líbí se stručný životopis s osobou Ondřej Bank? Pak se podělte s rodinou a kamarády na sociálních sítích jako je Facebook a Twitter.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu      

Víte, co je to SIPO? Vzpomněli byste si co znamená slovo LPG? Vzpomněli byste si na význam slova Badyán? Víte co je Charakter?

Klíčová slova: wikipedie, lexikon, život, osobnost, kdy se narodil Ondřej Bank?, místo narození, sport, životopis, informace, Ondřej Bank, biografie, wiki, Ondřej Bank, zajímavosti, osobnosti, vysvětlení

Pojem Ondřej Bank je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Pro více informací o heslu Ondřej Bank zkuste navštívit tyto odkazy

Hledejte bez špehování slovo Ondřej Bank ve vyhledávači DuckDuckGo

Najít výraz Ondřej Bank ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Vyhledat výraz Ondřej Bank ve Wikipedii

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Ondřej Bank ve Wikimedia Commons

Najít pojem Ondřej Bank ve vyhledávači Qwant

Dál můžete zkusit hledat slovo Ondřej Bank například v evropském vyhledávači Qwant, v Lingea slovnících, ve Wikislovníku, v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons nebo ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0.

Víte co znamenají tato slova, hesla, osobnosti, odborné termíny a pojmy?

Stručná biografie, resp. životopis osoby Ondřej Bank

Nyní již víte Kdo je to Ondřej Bank? Kdy se narodil Ondřej Bank? Kde se narodil Ondřej Bank? Ondřej Bank je v kategorii Sport

Text vytvořen pro Superia.cz. Přes veškerou pečlivost mohou texty chyby. Za případné faktické nebo pravopisné chyby se dopředu omlouváme. Upozorňujeme, že informace na tomto webu mohou být neaktuální či zastaralé. Zkuste též hledat informace osobnost, osobu, člověka Ondřej Bank např. v internetové encyklopedii Wikipedia, kde naleznete komplexní text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Ondřej Bank i v jiné kategorii než je sport.

Víte, co je to tablet, co je to router nebo co je to co je to Wi-fi? Pokud ne, odpověď naleznete zde.