Kdo je to?
Kdo je Ondřej Bank? Životopis Ondřej Bank, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Ondřej Bank

Kdo je Ondřej Bank? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Ondřej Bank je významná postava českého lyžování. Je vícenásobným mistrem republiky v alpském lyžování. Vynikl především ve slalomu i obřím slalomu, poté přešel i na sjezdové disciplíny. K jeho největším úspěchům patří dvakrát získaný bronz v superkombinaci ze Světového poháru. Byl oceněn i jako nejlepší český lyžař titulem Král bílé stopy.
Během své kariéry však často utržil těžká zranění – zlomená lýtková a holenní kost s necelými dvěma roky rekonvalescence, otřes mozku a zlomená nártní kost - a další menší zranění. V roce 2016 se plně projevila zranění kolene, což Ondřeje Banka vedlo k ukončení profesionální sportovní kariéry. Po celou dobu svého sportovního působení měl plnou podporu rodiny, jeho trenérem byl zpočátku otec, později a toto místo nastoupil jeho bratr Tomáš. Je také otcem dvou synů. Angažuje se i v jiných oblastech, byl například úspěšným účastníkem soutěže Star Dance, kde s partnerkou obsadil druhé místo.



Kdo je Ondřej Bank? Životopis Ondřej Bank, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Hlavní informace o osobě Ondřej Bank

Národnost: česká
Datum narození: 27. října 1980
Místo narození: Zábřeh

Popis osobnosti Ondřej Bank můžete sdílet s vašimi kamarády na veřejných sociálních sítích (Facebook, Pinterest, Reddit či Twitter).

 Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu      

Víte, co je to SIPO? Pamatujete si definici pojmu Epizoda? Vzpomněli byste si na význam slova Badyán? Vzpomněli byste si co znamená slovo Logopedie?

Klíčová slova: biografie, sport, vysvětlení, sport, osobnosti, popis, kde se narodil Ondřej Bank?, život, wikipedie, narození, lexikon, Ondřej Bank, životopis, wiki, zajímavosti, informace

Pojem Ondřej Bank je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Odkazy na vyhledávače, online encyklopedie a slovníky

Hledat termín Ondřej Bank ve vyhledávači Yandex

Hledat heslo Ondřej Bank ve fulltextu Seznam.cz

Hledat videa s názvem Ondřej Bank na Youtube

Hledejte bez špehování slovo Ondřej Bank ve vyhledávači DuckDuckGo

Zkusit najít výraz Ondřej Bank v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Dál můžete zkusit hledat slovo Ondřej Bank například v metavyhledávači Info.com, v projektu slovnik.cz, ve fulltextu Google.cz, v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons nebo ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0.

Náhodných výběr z osobností, slov odborných termínů, pojmů a hesel

Životopis, kdo je Ondřej Bank? Stručná biografie

Na stránce jste se mohli dozvědět: Kdo je to Ondřej Bank? Kdy se narodil Ondřej Bank? Kde se narodil Ondřej Bank? Ondřej Bank je v sekci Sport

Kategorie sport, formule, ondřej Bank, ilustrační obrázek

Text vytvořen redaktory Superia.cz. Provozovatel v žádném případě neručí za aktuálnost údajů uveřejněných na webu. Data na webu nejsou pravidelně aktualizovaná, texty nemusí vždy reflektovat aktuální stav. Zkuste najít informace osobnost, osobu, člověka Ondřej Bank třeba ve Wikipedii, kde můžete najít nejspíš delší text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Ondřej Bank i v jiné kategorii než je sport.

Víte, co je to tablet, co je to router nebo co je to co je to Wi-fi? Pokud ne, odpověď naleznete zde.