Kdo je to?
Kdo je Václav Varaďa? Životopis Václav Varaďa, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Václav Varaďa

Kdo je Václav Varaďa? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Václav Varaďa je bývalý český hokejista a trenér.
Václav se narodil 26. dubna 1976 v Kopřivnici nedaleko Ostravy. Jako dítě se nejprve věnoval fotbalu a házené, ale pak se zcela našel v ledním hokeji. I když do přípravky naskočil později než jeho spoluhráči, brzy se vlastní pílí vypracoval ve skutečného hokejistu. Hrál jako útočník (levé křídlo) a jeho prvním klubem byl HC Vítkovice, za který hrál již v 17 letech. V témže roce se dostal i na Mistrovství světa v hokeji. Jako mladíček byl pak draftován do NHL, kde si zahrál za Tacoma Rockets, Kelowna Rockets, Buffalo Sabres a další známé kluby. Po návratu do Čech hrál ještě za HC Kometa Brno a HC Oceláři Třinec. V posledním z nich působil několik sezón jako asistent trenéra a hlavní trenér. V letech 2018 až 2020 působil dokonce jako trenér reprezentace do 20 let. Stále se vzdělává, navštěvuje stáže, má trenérskou licenci A.
V osobním životě je ženatý, jeho manželka se jmenuje Renata a mají spolu dvě dcery.
Mezi jeho koníčky patří cestování, rodina, hudební festivaly a péče o dům se zahradou.



Kdo je Václav Varaďa? Životopis Václav Varaďa, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Základní údaje o osobě Václav Varaďa

Národnost: česká
Datum narození: 26. 4. 1976
Místo narození: Kopřivnice

Velmi by nás potěšilo, pakliže byste sdíleli text Václav Varaďa s kolegy, přáteli a partnery na internetových společenských sítích typu Pinterest, Reddit, Twitter či Facebooku, který je z nich nejznámější a nejpopulárnější.

 Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru    

Znáte pojem USB-C? Vzpomněli byste si co označuje výraz Surfing? Pamatujete si definici pojmu Červená čísla? Znáte termín Sedmá nemoc?

Klíčová slova: datum narození, biografie, kdy se narodil Václav Varaďa?, vysvětlení, Václav Varaďa, osobnosti, místo narození, popis, sport, sport, narození, lexikon, kde se narodil Václav Varaďa?, wikipedie, informace, zajímavosti

Pojem Václav Varaďa je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Hledejte v dalších online informačních zdrojích

Zkusit najít frázi Václav Varaďa na Google.cz

Najít heslo Václav Varaďa ve vyhledávači Yandex

Najít termín Václav Varaďa ve fulltextu Seznam.cz

Hledat termín Václav Varaďa ve vyhledávači Yahoo

Zkusit najít frázi Václav Varaďa na Google obrázcích

Dál můžete zkusit hledat slovo Václav Varaďa například v Seznam.cz slovníku cizích slov, v ABC slovníku cizích slov a synonym, v metavyhledávači Info.com, v Microsoft Bing nebo v Lingea slovnících.

Náhodných výběr z osobností, slov odborných termínů, pojmů a hesel

Biografie, životopis, kdo je to Václav Varaďa?

Z předchozího textu jste se dozvěděli Kdo je to Václav Varaďa? Kdy se narodil Václav Varaďa? Kde se narodil Václav Varaďa? Václav Varaďa je v sekci Sport

Kategorie sport, běžec, václav Varaďa, ilustrační obrázek

Uvedený text sepsán reaktory Superia.cz. Chyby vyhrazeny. Bohužel, nestíháme pravidelně aktualizovat všechny texty. Pokuste se též vyhledat informace osobnost, osobu, člověka Václav Varaďa třeba v projektu Wikipedia, kde můžete najít podrobný popis, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Václav Varaďa i v jiné kategorii než je sport.