Kdo je to?
Kdo je to Bafuňář? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Bafuňář? Lidé, sport

Bafuňář

Co znamená a jaký je význam slova Bafuňář?

Bafuňář je funkcionář ve sportovním klubu či svazu, obvykle je toto označení spojeno především s fotbalovým prostředím. Jde o slangový výraz. Může být vnímán jako neutrální, ale i lehce hanlivě zabarvené označení. Zřejmě pochází z anglického buffoon nebo italského buffone - tyto výrazy znamenají paňácu či šaška. Z toho je zřejmé, že původně mělo slovo bafuňář spíše sarkastický nebo hanlivý význam.
Výjimečně se vyskytuje i mimo sportovní tématiku, v takovém případě obvykle nese spíše hanlivé zabarvení.



Kdo je to Bafuňář? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Bafuňář? Lidé, sport

Potěší nás, pokud budete sdílet tuto odpověď na otázku kdo je to Bafuňář? s vašimi kamarády na Twitteru, Pinterestu nebo Facebooku.

 Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku 

Vzpomněli byste si co označuje výraz Maturita? Víte co je Jmeniny? Znáte pojem Alkohol? Vzpomněli byste si co označuje výraz Metaxa?

Klíčová slova: pojem, původ slova, co znamená, wikipedie, etymologie, definice, Bafuňář, lexikon, formulace, přesný výraz, sport, wiki, přesný výraz, informace, vysvětlení, význam pojmu

Pojem Bafuňář je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Více informací o pojmu Bafuňář lze najít v následujících zdrojích

Vyhledat slovo Bafuňář v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Zkusit najít frázi Bafuňář ve fulltextu Seznam.cz

Najít výraz Bafuňář ve vyhledávači Yandex

Hledat termín Bafuňář ve Wikipedii

Hledat slovo Bafuňář ve vyhledávači Qwant

Dál můžete zkusit hledat slovo Bafuňář například v Google obrázcích, v ABC slovníku cizích slov a synonym, v metavyhledávači Info.com, v Seznam.cz slovníku cizích slov nebo v nabídce zboží na Heureka.cz.

Víte co znamenají tato slova, hesla, osobnosti, odborné termíny a pojmy?

Co znamená Bafuňář? Definice pojmu, význam a vysvětlení slova

Nyní již víte Kdo je to Bafuňář? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Bafuňář? Definice pojmu Bafuňář je v sekci Sport

Text byl sepsán pro server Superia.cz. Provozovatel neručí za aktuálnost a přesnost informací v textech. Omluvte nás, že, nestíháme pravidelnou aktualizaci všechny textů. Čerstvé informace hledejte výraz, definici, slovo, termín dejme tomu třeba v projektu Wikipedia, kde naleznete komplexní text. Berte prosím v potaz, že jednotlivá slova mohou mít víc definic v různém kontextu, v různých oborech. Pokuste se najít termín Bafuňář i v jiné kategorii než v sport.