Kdo je to?
Kdo je Dominik Lakatoš? Životopis Dominik Lakatoš, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Dominik Lakatoš

Kdo je Dominik Lakatoš? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Dominik Lakatoš je český hokejový útočník, který obléká dres prvoligového týmu HC Vítkovice Ridera. Lakatoš se narodil v Kolíně do romské rodiny a má sestru Kristýnu. Od malička hrával Dominik hokej a od sezóny 2012/2013, kdy mu bylo 15 let, začal působit v dorosteneckém týmu (U18) Bílí Tygři Liberec. Ve své druhé sezóně 2013/2014 vybojoval s týmem prvenství v ESD (Extraliga dorosteneckého hokeje). V sezóně 2014/2015 nastoupil do několika zápasů U20. Od sezóny 2015/2016 hrál za A-tým Liberce v ELH (Extraliga ledního hokeje) a hned v prvním roce mezi profesionály slavil s týmem zisk ligového titulu. V následujících dvou sezónách skončil s Libercem vždy na druhém místě (2016/2017 a 2017/2018). V ročníku 2018/2019 přestoupil do týmu PSG Berani Zlín, kde hrál do konce sezóny.
Následně přestoupil do ostravského klubu HC Vítkovice Ridera. Po dvou letech ve Vítkovicích odjel na zkoušku do Finska, kde následujícího půl roku oblékal dres prvoligového týmu SaiPa Lappeenranta. V půlce ročníku 2021/22 se vrátil do Vítkovic. Ve Vítkovicích hraje dodnes. V ročníku 2020/2021 si ve 48 zápasech připsal 42 kanadských bodů (23 gólů a 19 asistencí).
Dominik Lakatoš byl v roce 2017 draftován jako 157. celkově týmem New York Rangers ze zámořské soutěže NHL.
V roce 2020 se zúčastnil MSJ (Mistrovství světa juniorů) do 20 let. Český výběr skončil na pátém místě a Lakatoš v pěti utkáních vstřelil dvě branky.
Lakatoš nosí na dresu číslo 31. Nejčastěji hraje na levém křídle nebo jako centr.
Dominik je ženatý s Karolínou Valkounovou a páru se v prosinci 2020 narodil prvorozený syn Dominik.



Kdo je Dominik Lakatoš? Životopis Dominik Lakatoš, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Hlavní data o osobě Dominik Lakatoš

Národnost: česká
Datum narození: 8. 4. 1997
Místo narození: Liberec, Česká republika

Tento text (Dominik Lakatoš) můžete samozřejmě sdílet s partnery, kolegy a kamarády na Pinterestu nebo na Facebooku či Twitteru.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu      

Znáte termín Twitter? Vzpomněli byste si co označuje výraz Fréza? Vzpomenete si na definici slova Astma? Znáte termín Paternalismus?

Klíčová slova: kdy se narodil Dominik Lakatoš?, životopis, národnost, Dominik Lakatoš, sport, Dominik Lakatoš, datum narození, informace, popis, život, sport, biografie, zajímavosti, narození, kdo je Dominik Lakatoš?, vysvětlení

Pojem Dominik Lakatoš je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Jiné zdroje informací o výrazu Dominik Lakatoš

Najít slovo Dominik Lakatoš ve Wikislovníku

Zkusit najít pojem Dominik Lakatoš na Google.cz

Zkusit najít heslo Dominik Lakatoš v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Dominik Lakatoš ve Wikimedia Commons

Vyhledat termín Dominik Lakatoš ve vyhledávači Yandex

Dál můžete zkusit hledat slovo Dominik Lakatoš například v Google obrázcích, v nabídce zboží na Heureka.cz, ve videích na Youtube, ve Wikislovníku nebo v ABC slovníku cizích slov a synonym.

Často hledaná slova, osobnosti, termíny a odborné pojmy

Životopis, kdo je Dominik Lakatoš? Stručná biografie

Právě nyní již víte Kdo je to Dominik Lakatoš? Kdy se narodil Dominik Lakatoš? Kde se narodil Dominik Lakatoš? Dominik Lakatoš patří do sekce Sport

Kategorie sport, motorkářka, dominik Lakatoš, ilustrační obrázek

Uvedený text sepsán reaktory Superia.cz. Texty mohou obsahovat chyby nebo překlepy, za které se předem omlouváme. Omluvte nás, že, nestíháme pravidelnou aktualizaci všechny textů. Doporučujeme taktéž hledat informace osobnost, osobu, člověka Dominik Lakatoš třeba na české Wikipedii, kde naleznete o něco delší text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Dominik Lakatoš i v jiné kategorii než je sport.