Kdo je to?
Kdo je Jana Peterková? Životopis Jana Peterková, osobnosti, slavná žena z kategorie politika

Jana Peterková

Kdo je Jana Peterková? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, politika

Jana Peterková je bývalá reportérka a politická aktivistka. Její kariéra v TV Nova byla nadějně rozjetá, ale poté se během reportáže seznámila s podnikatelem Tomášem Pitrem, který byl pravomocně odsouzen za krácení daní. Peterková měla s Pitrem milostný poměr a byla obviněna za křivou výpověď, což jí zničilo kariéru reportérky a známá tvář TV Nova na několik let z médií zmizela.
Změna přišla s nástupem pandemie covidu-19, během které se stala populární tváří konspirační scény. Známá jsou zejména její dramatická a vulgární videa, na kterých rozvíjí rozmanité konspirační teorie. Jedna její teorie například tvrdí, že pandemie má pouze zakrýt muslimskou invazi a americká vláda ji využívá pro prosazení svých záměrů. Opatření pro covidu mají za cíl zchudnutí lidí, které poté bude snadnější ovládat. U nejodvážnějších videí Peterková tvrdí, že to je dílo hackerů, ale konspiračnímu aktivismu se na sociálních sítích věnuje soustavně. Vedle toho se účastní také demonstrací. V březnu roku 2021 se účastnila demonstrace v Praze, během které byla zatčena. Na demonstraci byl zatčen rovněž Lubomír Volný, který se také soustavně věnuje zpochybňování covidu.
Peterková sklízí hlavně kritiku, ale díky excentrickému vystupování si dokázala vybudovat základnu o několika tisících fanoušků, kteří sdílí její konspirační názory. To ji přivedlo k nápadu založit vlastní politickou stranu MY 21, se kterou chce v roce 2021 kandidovat do Poslanecké sněmovny. Program strany je podobný hnutí SPD a slibuje vystoupení z Evropské unie nebo lidová referenda.



Kdo je Jana Peterková? Životopis Jana Peterková, osobnosti, slavná žena z kategorie politika

Hlavní data o osobě Jana Peterková

Národnost: česká

Tento text (Jana Peterková) můžete samozřejmě sdílet s kamarády na Pinterestu, Redditu, Twitteru či Facebooku.

 Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu      

Pamatujete si definici pojmu Salmonela? Vzpomenete si na definici slova Brousek? Znáte termín Rčení? Vzpomněli byste si na význam slova Xantipa?

Klíčová slova: Jana Peterková, wikipedie, Jana Peterková, politika, vysvětlení, informace, lexikon, život, životopis, politika, národnost, biografie, wiki, zajímavosti, popis, osobnosti

Pojem Jana Peterková je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Více informací o pojmu Jana Peterková lze najít v následujících zdrojích

Najít heslo Jana Peterková ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Zkusit najít heslo Jana Peterková ve Wikislovníku

Najít slovo Jana Peterková ve fulltextu Seznam.cz

Hledejte bez špehování slovo Jana Peterková ve vyhledávači DuckDuckGo

Vyhledat výraz Jana Peterková ve vyhledávači Qwant

Dál můžete zkusit hledat slovo Jana Peterková například v evropském vyhledávači Qwant, v Google překladači, ve Wikislovníku, ve fulltextu Google.cz nebo v projektu slovnik.cz.

Výběr z náhodných odborných pojmů, osobností, hesel, termínů

Životopis, kdo je Jana Peterková? Stručná biografie

Tyto stránky vám umožnili zjistit Kdo je to Jana Peterková? Jana Peterková se nachází v kategorii Politika

Kategorie politika, vlajka čtyři barvy, jana Peterková, ilustrační obrázek

Sepsáno redaktory Superia.cz. Provozovatel neručí za správnost a aktuálnost zde uvedených informací. Omluvte nás, že, nestíháme pravidelnou aktualizaci všechny textů. Pokuste se též vyhledat informace osobnost, osobu, člověka Jana Peterková dejme tomu například na české Wikipedii, kde naleznete nejspíše mnohem podrobnější text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Jana Peterková i v jiné kategorii než je politika.