Kdo je to?
Kdo je Jana Peterková? Životopis Jana Peterková, osobnosti, slavná žena z kategorie politika

Jana Peterková

Kdo je Jana Peterková? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, politika

Jana Peterková je bývalá reportérka a politická aktivistka. Její kariéra v TV Nova byla nadějně rozjetá, ale poté se během reportáže seznámila s podnikatelem Tomášem Pitrem, který byl pravomocně odsouzen za krácení daní. Peterková měla s Pitrem milostný poměr a byla obviněna za křivou výpověď, což jí zničilo kariéru reportérky a známá tvář TV Nova na několik let z médií zmizela.
Změna přišla s nástupem pandemie covidu-19, během které se stala populární tváří konspirační scény. Známá jsou zejména její dramatická a vulgární videa, na kterých rozvíjí rozmanité konspirační teorie. Jedna její teorie například tvrdí, že pandemie má pouze zakrýt muslimskou invazi a americká vláda ji využívá pro prosazení svých záměrů. Opatření pro covidu mají za cíl zchudnutí lidí, které poté bude snadnější ovládat. U nejodvážnějších videí Peterková tvrdí, že to je dílo hackerů, ale konspiračnímu aktivismu se na sociálních sítích věnuje soustavně. Vedle toho se účastní také demonstrací. V březnu roku 2021 se účastnila demonstrace v Praze, během které byla zatčena. Na demonstraci byl zatčen rovněž Lubomír Volný, který se také soustavně věnuje zpochybňování covidu.
Peterková sklízí hlavně kritiku, ale díky excentrickému vystupování si dokázala vybudovat základnu o několika tisících fanoušků, kteří sdílí její konspirační názory. To ji přivedlo k nápadu založit vlastní politickou stranu MY 21, se kterou chce v roce 2021 kandidovat do Poslanecké sněmovny. Program strany je podobný hnutí SPD a slibuje vystoupení z Evropské unie nebo lidová referenda.



Kdo je Jana Peterková? Životopis Jana Peterková, osobnosti, slavná žena z kategorie politika

Základní informace o osobě Jana Peterková

Národnost: česká

Potěší nás, pokud budete sdílet tuto odpověď na otázku kdo je Jana Peterková? s jinými lidmi na sociálních sítích Pinterestu, Facebooku či Twitteru.

 Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu  

Pamatujete si definici pojmu Salmonela? Vzpomněli byste si na význam slova Brynza? Znáte termín Rčení? Znáte definici termínu Tělesný trest?

Klíčová slova: lexikon, kdo je Jana Peterková?, informace, národnost, politika, wikipedie, zajímavosti, Jana Peterková, wiki, biografie, osobnosti, vysvětlení, Jana Peterková, politika, osobnost, životopis

Pojem Jana Peterková je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Internetové odkazy na vyhledávače

Hledat slovo Jana Peterková ve vyhledávači Qwant

Hledat slovo Jana Peterková ve vyhledávači Yahoo

Hledat frázi Jana Peterková ve vyhledávači Yandex

Najít heslo Jana Peterková ve Wikislovníku

Hledejte bez špehování slovo Jana Peterková ve vyhledávači DuckDuckGo

Dál můžete zkusit hledat slovo Jana Peterková například ve fulltextu Yahoo.com, v nabídce zboží na Heureka.cz, ve vyhledávači Seznam.cz, v evropském vyhledávači Qwant nebo v ABC slovníku cizích slov a synonym.

Víte co znamenají tato slova, hesla, osobnosti, odborné termíny a pojmy?

Životopis, kdo je Jana Peterková? Stručná biografie

Nyní již víte Kdo je to Jana Peterková? Jana Peterková patří do kategorie Politika

Text napsán pro Superia.cz. Na informace uvedené na těchto stránkách neposkytujeme záruku. Texty mohou obsahovat nepřesnosti a chyby za které se předem omlouváme. Údaje zde uvedené mohou být již neaktuální či zastaralé. Aktualizace článků není pravidelná. Čerstvé informace hledejte osobnost, osobu, člověka Jana Peterková dejme tomu třeba v projektu Wikipedia.cz, kde naleznete komplexní text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Jana Peterková i v jiné kategorii než je politika.