Kdo je to?
Kdo je to Pan VK? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Pan VK? Lidé, politika

Pan VK

Co znamená a jaký je význam slova Pan VK?

VK je pseudonym šéfredaktora významného českého dezinformačního webu Aeronet.
Web Aeronet patří na české dezinformační scéně k těm nejdéle fungujícím. Jako dezinformační jej označilo Ministerstvo vnitra, varuje před ním také BIS. Aeronet šíří především ruskou propagandu, texty uveřejněné na tomto webu mají silnou protizápadní a protiamerickou rétoriku, jsou zaměřeny proti české vládě, mají za cíl destabilizovat situaci v české společnosti. Objevují se zde též antisemitské texty a další texty zaměřené proti konkrétním skupinám obyvatel. Dezinformace uveřejňované na tomto webu patří k nejtvrdšímu dezinformačnímu jádru, často se snaží vytvářet určitou paralelní realitu.
Šéfredaktor a autor množství textů se podepisuje jako VK, nebo vedoucí kolotoče. Poměrně dlouho se nedařilo odhalit, kdo se za tímto pseudonymem skrývá, což mimo jiné dokazovalo, že web má za sebou profesionální vedení. Pátrání po financování webu vedlo k tzv. bílým koním, kteří jsou do projektu nasazeni jen proto, aby zakryli opravdové finanční toky a organizační strukturu; předpokládá se, že web je navázán na Rusko a slouží k jeho snaze destabilizovat evropské země.
V roce 2020 přišli novináři z investigativního pořadu České televize Reportéři ČT ve spolupráci s týdeníkem Respekt s informací, že "vedoucím kolotoče" by měl být Marek Pešl, který v době natáčení reportáže žil ve slovenském Trenčíně. On sám popřel, že by byl osobou skrytou za pseudonymem VK, nicméně investigace dokázala, že je Pešl příjemcem zisků plynoucích z provozu webu Aeronet.



Kdo je to Pan VK? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Pan VK? Lidé, politika

Text můžete velmi jednoduše sdílet s bližními na Facebooku, Redditu, Pinterestu nebo Twitteru.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu  

Vzpomněli byste si na význam slova Repůjčka? Znáte pojem Zámková dlažba? Víte co je Forex? Vzpomenete si na definici slova SEPA platba?

Klíčová slova: lexikon, definice, pojem, synonymum, termín, informace, politika, původ slova, přesný význam, formulace, význam pojmu, wikipedie, Pan VK, Pan VK, co znamená, politika

Pojem Pan VK je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Více informací o pojmu Pan VK lze najít v následujících zdrojích

Zkusit najít výraz Pan VK na Google obrázcích

Zkusit najít termín Pan VK ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Hledejte bez špehování slovo Pan VK ve vyhledávači DuckDuckGo

Zkusit najít výraz Pan VK na Google.cz

Hledat pojem Pan VK ve Wikipedii

Dál můžete zkusit hledat slovo Pan VK například v metavyhledávači Info.com, ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0, ve fulltextu Yahoo.com, ve ekologickém vyhledávači Ecosia nebo v Lingea slovnících.

Výběr osobností, pojmů, výrazů, odborných termínů a slov

Co znamená Pan VK? Definice pojmu, význam a vysvětlení slova

Právě jste se dozvěděli odpověď na otázku Kdo je to Pan VK? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Pan VK? Definice pojmu Pan VK se nachází v sekci Politika

Kategorie politika, sekretářka, pan VK, ilustrační obrázek

Výše uvedený text byl napsán redaktorkami Superia.cz. Neručíme za eventuální chyby v textech. Omluvte nás, že, nestíháme pravidelnou aktualizaci všechny textů. Můžete též zkusit najít informace pojem, definici, text, výrazdejme tomu třeba v projektu Wikipedia, kde naleznete komplexní text. Jednotlivá slova můžou mít několik významů v různém kontextu, v různých oborech. Proto se porozhlédněte i v jiných sekcích (než Politika).