Kdo je to?
Kdo je Antonín Barák? Životopis Antonín Barák, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Antonín Barák

Kdo je Antonín Barák? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Antonín Barák je český profesionální fotbalový reprezentant a záložník hrající od roku 2017 za italský prvoligový klub Udinese Calcio. Barák se narodil v Příbrami, kde se od mala věnoval fotbalu. V místním klubu 1. FK Příbram (hrající českou nejvyšší fotbalovou soutěž) se propracoval mládežnickými kategoriemi až do A-týmu, kde debutoval v 18 letech v sezóně 2012/2013. Další sezónu odehrál v Příbrami (2013/14) a v následující sezóně (2014/15) odešel na roční hostování do druholigového klubu FC Graffin Vlašim. Když se vrátil do Příbrami, začal se více prosazovat. Po podzimní části sezóny (2015/16) přestoupil do prvoligového klubu SK Slavia Praha, kde podepsal smlouvu na tři a půl roku.
Antonín Barák odehrál ve Slavii celkem sezónu a půl. V sezóně 2016/17 slavil se Slavii ligový titul.
Po úspěšné sezóně Barák přestoupil do italského prvoligového klubu Udinese Calcio. Po dvou a půl sezónách odešel na půlroční hostování do dalšího italského klubu US Lecce (sezóna 2019/20). Hned v prvním zápase vstřelil branku. Po půl roce se vrátil do Udinese, ale hned na to odešel na hostování do italského klubu FC Hellas Verona.
Za reprezentaci hrál Antonín Barák již v kategoriích U19 a U20. V kategorii U21 odehrál první zápas v roce 2015. O rok později si Barák poprvé zahrál v reprezentačním A-týmu proti Dánsku (přípravný zápas) roku 2016, během kterého vstřelil také první reprezentační branku. Bylo mu necelých 22 let. Barák se účastnil Evropského šampionátu 2020 (hráno v roce 2021), kde se s týmem dostal do čtvrtfinále. Česká reprezentace nestačila na výběr Dánska.



Kdo je Antonín Barák? Životopis Antonín Barák, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Základní informace o osobě Antonín Barák

Národnost: česká
Datum narození: 3. 12. 1994
Místo narození: Příbram, Česká republika

Potěší nás, pokud budete sdílet tuto odpověď na otázku kdo je Antonín Barák? s kolegy, přáteli a partnery na specializovaných společenských sítích Twitter, Redditu nebo Facebook.

 Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu      

Vzpomněli byste si co označuje výraz Tortilla? Znáte pojem Sniffing? Znáte pojem Lumen? Vzpomenete si na definici slova Fata morgana?

Klíčová slova: wikipedie, Antonín Barák, osobnosti, kdo je Antonín Barák?, wiki, sport, lexikon, popis, biografie, národnost, místo narození, Antonín Barák, život, osobnost, vysvětlení, narození

Pojem Antonín Barák je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Odkazy na jiné online zdroje a weby

Hledat slovo Antonín Barák ve fulltextu vyhledávače Info.com

Hledat pojem Antonín Barák v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Najít heslo Antonín Barák na Google.cz

Hledat termín Antonín Barák ve vyhledávači Qwant

Hledat videa s názvem Antonín Barák na Youtube

Dál můžete zkusit hledat slovo Antonín Barák například ve vyhledávači Seznam.cz, v Google překladači, ve ekologickém vyhledávači Ecosia, ve ruském vyhledávači Yandex nebo ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0.

Často hledané pojmy, osobnosti, výrazy, odborné termíny a slova

Biografie, životopis, kdo je to Antonín Barák?

Text na tomto webu vám dal odpověď na otázku Kdo je to Antonín Barák? Kdy se narodil Antonín Barák? Kde se narodil Antonín Barák? Antonín Barák je v sekci Sport

Kategorie sport, řidič kamionu, antonín Barák, ilustrační obrázek

Výše uvedený text byl napsán redaktorkami Superia.cz. Navzdory veškeré pečlivosti neručíme za úplnost a správnost zveřejněného obsahu. Doufáme, že chápete, že není v našich silách provádět pravidelnou aktualizaci všech pojmů. Můžete též vyzkoušet hledat informace osobnost, osobu, člověka Antonín Barák třeba ve známé Wikipedii, kde naleznete nejspíš podrobnější text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Antonín Barák i v jiné kategorii než je sport.