Kdo je to?
Kdo je Antonín Barák? Životopis Antonín Barák, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Antonín Barák

Kdo je Antonín Barák? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Antonín Barák je český profesionální fotbalový reprezentant a záložník hrající od roku 2017 za italský prvoligový klub Udinese Calcio. Barák se narodil v Příbrami, kde se od mala věnoval fotbalu. V místním klubu 1. FK Příbram (hrající českou nejvyšší fotbalovou soutěž) se propracoval mládežnickými kategoriemi až do A-týmu, kde debutoval v 18 letech v sezóně 2012/2013. Další sezónu odehrál v Příbrami (2013/14) a v následující sezóně (2014/15) odešel na roční hostování do druholigového klubu FC Graffin Vlašim. Když se vrátil do Příbrami, začal se více prosazovat. Po podzimní části sezóny (2015/16) přestoupil do prvoligového klubu SK Slavia Praha, kde podepsal smlouvu na tři a půl roku.
Antonín Barák odehrál ve Slavii celkem sezónu a půl. V sezóně 2016/17 slavil se Slavii ligový titul.
Po úspěšné sezóně Barák přestoupil do italského prvoligového klubu Udinese Calcio. Po dvou a půl sezónách odešel na půlroční hostování do dalšího italského klubu US Lecce (sezóna 2019/20). Hned v prvním zápase vstřelil branku. Po půl roce se vrátil do Udinese, ale hned na to odešel na hostování do italského klubu FC Hellas Verona.
Za reprezentaci hrál Antonín Barák již v kategoriích U19 a U20. V kategorii U21 odehrál první zápas v roce 2015. O rok později si Barák poprvé zahrál v reprezentačním A-týmu proti Dánsku (přípravný zápas) roku 2016, během kterého vstřelil také první reprezentační branku. Bylo mu necelých 22 let. Barák se účastnil Evropského šampionátu 2020 (hráno v roce 2021), kde se s týmem dostal do čtvrtfinále. Česká reprezentace nestačila na výběr Dánska.



Kdo je Antonín Barák? Životopis Antonín Barák, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Základní informace o osobě Antonín Barák

Národnost: česká
Datum narození: 3. 12. 1994
Místo narození: Příbram, Česká republika

Líbí se stručný životopis s osobou Antonín Barák? Pak se podělte s dalšími lidmi na Twitteru, Redditu, Facebooku nebo jinde.

 Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku 

Vzpomněli byste si co označuje výraz Tortilla? Víte co je Transhumanismus? Znáte pojem Lumen? Vzpomněli byste si co označuje výraz Epika?

Klíčová slova: wikipedie, sport, biografie, kdo je Antonín Barák?, sport, wiki, život, národnost, popis, narození, informace, zajímavosti, kde se narodil Antonín Barák?, vysvětlení, lexikon, osobnost

Pojem Antonín Barák je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Další informační zdroje

Zkusit najít Antonín Barák ve fulltextu vyhledávače Info.com

Vyhledat výraz Antonín Barák ve Wikipedii

Hledejte bez špehování slovo Antonín Barák ve vyhledávači DuckDuckGo

Hledat výraz Antonín Barák ve vyhledávači Yandex

Zkusit najít pojem Antonín Barák ve vyhledávači Qwant

Dál můžete zkusit hledat slovo Antonín Barák například ve vyhledávači Seznam.cz, v nabídce zboží na Heureka.cz, ve ekologickém vyhledávači Ecosia, v Google obrázcích nebo v Lingea slovnících.

Víte co znamenají tato slova, hesla, osobnosti, odborné termíny a pojmy?

Biografie, životopis, kdo je to Antonín Barák?

Nyní již víte Kdo je to Antonín Barák? Kdy se narodil Antonín Barák? Kde se narodil Antonín Barák? Antonín Barák se nachází v sekci Sport

Text byl sepsán pro server Superia.cz. Neručíme za eventuální chyby v textech. Chápejte, že nemáme prostředky na pravidelnou aktualizaci. Doporučujeme taktéž hledat informace osobnost, osobu, člověka Antonín Barák řekněme třeba v internetové encyklopedii Wikipedia, kde naleznete komplexní text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Antonín Barák i v jiné kategorii než je sport.