Kdo je to?
Kdo je Peter Krieger? Životopis Peter Krieger, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Peter Krieger

Kdo je Peter Krieger? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Peter Krieger je hokejový útočník, který se narodil 9. prosince 1993 v americkém městě Oakdale v Minnesotě. Své hokejové začátky neabsolvoval pod dohledem žádného kouče, jenž by v něm odhalil potenciální talent. Trénoval však pod bedlivým dohledem svého otce a staršího bratra na zamrzlém jezeře poblíž jejich domova. Otec tam synům dokonce nainstaloval i světla a sítě. V dětství Kriegera zajímaly i jiné sporty jako fotbal, americký fotbal nebo tenis. Přesto byl pro něj hokej jednoznačně první volbou už od jeho tří let.
Kromě hokeje a sportu měl Peter i jiné záliby. Již od útlého věku sledoval v televizi vyšetřovací metody agentů CIA a FBI a policistů. Tato práce ho natolik zaujala, že se rozhodl vystudovat St. Thomas Academy. Nějaký čas sloužil i v kanceláři šerifa. Uvědomil si však, jak nebezpečná tato práce může být, a to nejen pro něj, ale také pro jeho rodinu. Proto se dvojnásobný vítěz univerzitní NCAA ligy rozhodl pokračovat v hokejové kariéře.
I když se několika jeho tehdejším spoluhráčům povedlo prosadit se v nejprestižnější soutěži světa, Peterovi tato možnost stále unikala. Stále více si uvědomoval, že jeho technickému pojetí hokeje jsou mnohem více nakloněna širší evropská kluziště. V NHL je hokej přece jen více kontaktní. Tak si v sezóně 2019/2020 vyzkoušel své první zahraniční angažmá, a to ve švédském Västerviks IK. V 52 zápasech nasbíral 22 bodů. Poté se ještě na chvílí vrátil zpět domů a pro sezónu 2021/2022 podepsal smlouvu se slovenským Zvolenem, i když měl nabídky i z Rakouska a Česka. Ve 41 zápasech zaznamenal 38 kanadských bodů za 19 branek a 19 asistencí. Svými výkony zaujal pozornost ostravských Vítkovic, kam také v roce 2022 přestoupil. V Ostravě se mu velmi daří a zdá se, že panuje oboustranná spokojenost z uskutečněného přestupu. S manželkou bydlí v Heřmanicích.



Kdo je Peter Krieger? Životopis Peter Krieger, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Základní informace o osobě Peter Krieger

Národnost: americká
Datum narození: 9. prosince 1993
Místo narození: Oakdale

Líbí se stručný životopis s osobou Peter Krieger? Pak se podělte s vašimi přáteli na různých sociálních sítích, jako jsou Facebook, Twitter (síť X), Pinterest, Reddit a další.

 Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu      

Znáte definici termínu Tailleur? Znáte termín Demagogie? Vzpomněli byste si co označuje výraz Imunologie? Víte, co je to Alternátor?

Klíčová slova: život, osobnost, lexikon, wiki, osobnosti, zajímavosti, místo narození, vysvětlení, popis, sport, kde se narodil Peter Krieger?, životopis, kdy se narodil Peter Krieger?, národnost, biografie, wikipedie

Pojem Peter Krieger je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Odkazy na jiné online zdroje a weby

Najít výraz Peter Krieger ve fulltextu Seznam.cz

Vyhledat pojem Peter Krieger ve vyhledávači Qwant

Hledat videa s názvem Peter Krieger na Youtube

Zkusit najít termín Peter Krieger v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Hledat pojem Peter Krieger na Google.cz

Dál můžete zkusit hledat slovo Peter Krieger například v Seznam.cz slovníku cizích slov, v Google překladači, ve fulltextu Yahoo.com, ve ekologickém vyhledávači Ecosia nebo ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0.

Víte co znamenají tato slova, hesla, osobnosti, odborné termíny a pojmy?

Biografie, životopis, kdo je to Peter Krieger?

Nyní již víte Kdo je to Peter Krieger? Kdy se narodil Peter Krieger? Kde se narodil Peter Krieger? Peter Krieger je v kategorii Sport

Napsáno redaktory Superia.cz. Přes veškerou pečlivost mohou texty chyby. Za případné faktické nebo pravopisné chyby se dopředu omlouváme. Doufáme, že chápete, že není v našich silách provádět pravidelnou aktualizaci všech pojmů. Zkuste hledat informace osobnost, osobu, člověka Peter Krieger řekněme třeba v internetové encyklopedii Wikipedia, kde naleznete komplexní text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Peter Krieger i v jiné kategorii než je sport.