Kdo je to?
Kdo je Tadeáš Růžička? Životopis Tadeáš Růžička, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Tadeáš Růžička

Kdo je Tadeáš Růžička? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Tadeáš Mawar Růžička je český MMA zápasník, kickboxer a thaiboxer. Růžička se narodil v říjnu 1997 v Praze. Již v šesti letech se začal Tadeáš učit karate. O tři roky později se začal věnovat boxu, thajskému boxu a kickboxu, kterým se věnoval až do roku 2019.
Mezi jeho největší úspěchy v kariéře patří juniorský titul v thajském boxu z turnaje IFMA Royal World Cup 2015 v kategorii 16-17 let. Zde vznikla také jeho přezdívka Mawar – jedná se o zkráceninu Mad Warrior (Šílený bojovník). O rok později se stal také juniorským mistrem světa v kickboxu na turnaji WAKO Junior & Cadet World Championships 2016 v irském Dublinu. Roku 2017 se stal mistrem České republiky v thajském boxu.
V roce 2020 se Růžička začal naplno věnovat MMA – smíšenému bojovému umění. Ve stejném roce vyhrál titul krále Oktagon Underground v kategorii do 70 kg. Prošel pyramidou, kterou tvořili zejména bojovníci z Česka a Slovenska. V onom roce pro něj vytvořil raper Yzomandias nástupovou hymnu s názvem Mawar.
V roce 2022 se Růžička připojil k nově vzniklé organizaci RFA (Real Fight Arena). Vyhrál hned svůj první zápas organizace RFA v Bratislavě, když porazil polského bijce Oskara Siegerta. Další vítězství si připsal na konci října 2022. Tehdy proti němu stál Ital Andrea Mascia.
Růžička kdysi trénoval v Praze v Lanna Gym Praha. Následně trénoval v Reinders MMA a poté v klubu Spejbl Gym Praha, kde jej trénuje Michal Vančura.
Na konci srpna bylo proti Tadeáši Růžičkovi zahájeno trestní stíhání za ublížení na zdraví a výtržnictví.



Kdo je Tadeáš Růžička? Životopis Tadeáš Růžička, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Základní údaje o osobě Tadeáš Růžička

Národnost: česká
Datum narození: 28. 10. 1997
Místo narození: Praha, Česká republika

Zaujala vás biografie osobnosti Tadeáš Růžička? Potom se podělte s vašimi přáteli na internetových společenských sítích typu Pinterest, Reddit, Twitter či Facebooku, který je z nich nejznámější a nejpopulárnější.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu      

Znáte pojem Odvěsna? Vzpomněli byste si co označuje výraz Sidžo? Pamatujete si definici pojmu Reinfekce? Znáte termín Uznání dluhu?

Klíčová slova: biografie, životopis, popis, národnost, vysvětlení, kdy se narodil Tadeáš Růžička?, kde se narodil Tadeáš Růžička?, wiki, Tadeáš Růžička, wikipedie, kdo je Tadeáš Růžička?, život, sport, osobnosti, datum narození, Tadeáš Růžička

Pojem Tadeáš Růžička je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Odkazy na jiné online zdroje a weby

Vyhledat výraz Tadeáš Růžička ve Wikislovníku

Hledat výraz Tadeáš Růžička ve vyhledávači Qwant

Hledejte bez špehování slovo Tadeáš Růžička ve vyhledávači DuckDuckGo

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Tadeáš Růžička ve Wikimedia Commons

Zkusit najít výraz Tadeáš Růžička v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Dál můžete zkusit hledat slovo Tadeáš Růžička například ve Wikipedii, ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0, ve Wikislovníku, ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo nebo v Google překladači.

Doporučené pojmy, slova, osobnosti, odborné termíny a výrazy

Biografie, životopis, kdo je to Tadeáš Růžička?

Teď už víte Kdo je to Tadeáš Růžička? Kdy se narodil Tadeáš Růžička? Kde se narodil Tadeáš Růžička? Tadeáš Růžička je v kategorii Sport

Kategorie sport, lyžařka, tadeáš Růžička, ilustrační obrázek

Uvedený text sepsán reaktory Superia.cz. Neručíme za pravdivost uvedených informací. Doufáme, že chápete, že není v našich silách provádět pravidelnou aktualizaci všech pojmů. Doporučujeme vyhledat informace osobnost, osobu, člověka Tadeáš Růžička řekněme třeba v internetové Wikipedii, kde můžete najít nejspíše podrobnější text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Tadeáš Růžička i v jiné kategorii než je sport.