Kdo je to?
Kdo je Tereza Beranová? Životopis Tereza Beranová, osobnosti, slavná žena z kategorie sport

Tereza Beranová

Kdo je Tereza Beranová? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Česká reprezentantka Tereza Beranová se specializuje v běhu na lyžích především na sprint. K profesionálnímu sportu se dostala ve svých dvaceti letech, kdy poprvé startovala ve Světovém poháru ve švýcarském Davosu. V roce 2018 se postavila na start v italském Toblachu, kde zabodovala a dosáhla na 26. místo. Dalšího významného posunu ve své běžecké kariéře docílila v té samé sezóně na mistrovství světa dospělých. Ve sprintu si doběhla na krásné 29. místo. O rok později už vybojovala v Drážďanech 20. místo.
S každou další sezónou se probojovávala výš a výš, až přišla sezóna 2020-21. Tehdy se ve Švédsku poprvé v životě probojovala do elitní desítky. V semifinálovém sprintu dorazila do cíle jako devátá. Pokusila se díky své vynikající natrénované formě ve Voukatti na mistrovství světa dokonce zaútočit na první místo, ale bohužel měla smůlu. Podařilo se jí na cílové rovince běžet na prvním místě, když jí zezadu Falejevová zavadila o lyži. Stalo se tak při předjíždění z jedné stopy do druhé. Tereza upadla a cílem tak projela jako poslední. Falejevová byla posléze diskvalifikovaná, což Beranovou vyneslo na páté místo.
Svého dosavadního vrcholu dosáhla v sezóně 2022-23, kdy s velkým náskokem vyhrála čtvrtfinále. O Tereze je známé, že pro svoji tzv. drzost dokáže využít jakékoliv zkratky. V momentě, kdy tuší šanci jít dopředu, neváhá a drze jí využije.
Tereza na sobě ohromně maká. Na rozdíl od minulosti je na ní znát, že má pořádně natrénováno a v příští sezóně chce docela určitě stanout na bednu na ten nejvyšší stupínek.



Kdo je Tereza Beranová? Životopis Tereza Beranová, osobnosti, slavná žena z kategorie sport

Základní informace o osobě Tereza Beranová

Národnost: česká
Datum narození: 29. listopadu 1998
Místo narození: Jablonec nad Nisou

Potěší nás, pokud budete sdílet tuto odpověď na otázku kdo je Tereza Beranová? s jinými osobami na sociálních sítích Pinterestu, Facebooku či Twitteru.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku 

Znáte termín Finanční rezerva? Vzpomněli byste si na význam slova Gabion? Vzpomenete si na definici slova Mlátek? Znáte definici termínu Jablko sváru?

Klíčová slova: biografie, popis, národnost, životopis, osobnosti, sport, Tereza Beranová, zajímavosti, datum narození, narození, Tereza Beranová, wikipedie, kdo je Tereza Beranová?, osobnost, život, kdy se narodila Tereza Beranová?

Pojem Tereza Beranová je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Více informací o pojmu Tereza Beranová lze najít v následujících zdrojích

Zkusit najít Tereza Beranová ve vyhledávači Qwant

Zkusit najít Tereza Beranová ve vyhledávači Yahoo

Zkusit najít pojem Tereza Beranová na Google.cz

Zkusit najít pojem Tereza Beranová na Google obrázcích

Vyhledat termín Tereza Beranová v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Dál můžete zkusit hledat slovo Tereza Beranová například v metavyhledávači Info.com, ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0, ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo, ve fulltextu Yahoo.com nebo v Lingea slovnících.

Často žádané pojmy, osoby, výrazy, osobnosti, odborné termíny a slova

Životopis, kdo je Tereza Beranová? Stručná biografie

Tyto stránky vám umožnili zjistit Kdo je to Tereza Beranová? Kdy se narodila Tereza Beranová? Kde se narodila Tereza Beranová? Tereza Beranová je v kategorii Sport

Kategorie sport, baleťák, tereza Beranová, ilustrační obrázek

Text napsán pro Superia.cz. Veškeré texty jsou bez záruky. Omluvte nás, že, nestíháme pravidelnou aktualizaci všechny textů. Můžete se pokusit také najít informace osobnost, osobu, člověka Tereza Beranová dejme tomu třeba ve známé Wikipedii, kde naleznete komplexní text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Tereza Beranová i v jiné kategorii než je sport.