Kdo je to?
Kdo je Alois Hlásenský? Životopis Alois Hlásenský, osobnosti, slavný člověk z kategorie politika

Alois Hlásenský

Kdo je Alois Hlásenský? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, politika

Podnikatel Alois Hlásenský pochází z Vyškova a jeho jméno je veřejnosti často neznámé. Totéž ovšem nemohou říct tamní úředníci.
V roce 2009 byl policií vyzván, aby následoval strážce zákona na stanici. Jelikož odmítl a kladl aktivní odpor, byl zatčen. Hlásenský tvrdil, že utrpěl pohmožděniny a šok, kvůli čemuž musel být na neschopence. Následně si na celý zásah stěžoval starostovi Vyškova, na jednání policistů však nebyl shledán žádný přestupek.
Na základě této zkušenosti se Alois Hlásenský rozhodl zasstupovat osoby, o nichž se domníval, že jim bylo ze strany úřadů ublíženo stejným způsobem jako jemu samotnému. I přesto, že nemá vhodné vzdělání a je pouze laikem, prezentuje se jako kovaný odborník.
Svým jednáním Alois často překračuje hranice stanovené zákonem a dopouští se na policistech i jiných profesionálech šikany.
V roce 2012 byl zadržen a následně dle rozhodnutí soudu i zatčen. Na jednání soudu podal stížnost, jelikož se odvolával na podjatost soudkyně.
V roce 2019 uzavřeli úředníci papírnictví Aloise Hlásenského, jelikož v době, kdy platila povinnost mít EET, firma tuto kasu neměla. Hlásenský si na postup finanční správy stěžoval, nicméně soud rozhodl, že stížnost byla neoprávněná a úředníci jednali v souladu se zákonem.
Na internetu se objevila petice, v níž signatáři požadovali, aby Alois Hlásenský podstoupil psychiatrické vyšetření. Důvodem byla skutečnost, že pan Hlásenský prohlašuje sám sebe za právníka, přestože právní vzdělání postrádá. V této pseudoroli poté obtěžuje různé úřady, jelikož jim předkládá nesmyslné podněty k řešení. Je agresivní a znemožňuje efektivní fungování státní správě, čímž poškozuje Českou republiku i místní občany.
Tuto petici nicméně od června 2018 do června 2023 podepsalo jen 127 lidí, a proto nelze předpokládat, že by nějakým způsobem skutečně přispěla k psychiatrickému vyšetření Aloise Hlásenského.
Alois Hlásenský jde proti systému. Vydal se na tažení, které nemá ani logiku, ani opodstatnění. V České republice však jeho myšlenky nachází mnoho příznivců.



Kdo je Alois Hlásenský? Životopis Alois Hlásenský, osobnosti, slavný člověk z kategorie politika

Základní informace o osobě Alois Hlásenský

Národnost: česká

Líbí se stručný životopis s osobou Alois Hlásenský? Pak se podělte s vaším okruhem známých osob na webových službách typu Pinterest, Facebook, Twitter nebo Reddit.

 Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu  

Víte co je Reprodukční číslo? Pamatujete si definici pojmu Flattr? Rozumíte pojmu Eskalace? Vzpomněli byste si co znamená slovo Psychologický román?

Klíčová slova: životopis, lexikon, osobnosti, vysvětlení, wiki, informace, kdo je Alois Hlásenský?, zajímavosti, wikipedie, popis, osobnost, Alois Hlásenský, Alois Hlásenský, biografie, národnost, politika

Pojem Alois Hlásenský je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Další možné informační zdroje

Najít výraz Alois Hlásenský na Google obrázcích

Hledat pojem Alois Hlásenský v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Hledat heslo Alois Hlásenský ve fulltextu Seznam.cz

Zkusit najít termín Alois Hlásenský ve vyhledávači Yahoo

Najít pojem Alois Hlásenský ve vyhledávači Yandex

Dál můžete zkusit hledat slovo Alois Hlásenský například ve fulltextu Google.cz, v projektu slovnik.cz, v Microsoft Bing, v metavyhledávači Info.com nebo v Lingea slovnících.

Výběr náhodných osobností, odborných termínů, pojmů a hesel

Stručná biografie, resp. životopis osoby Alois Hlásenský

Tyto stránky vám umožnili zjistit Kdo je to Alois Hlásenský? Alois Hlásenský patří do sekce Politika

Kategorie politika, poslankyně, alois Hlásenský, ilustrační obrázek

Text vytvořen redaktory Superia.cz. Naše stránky mají pouze informativní charakter, neručíme za tiskové chyby. Není v našich silách pravidelně aktualizovat texty na tomto webu. Pokuste se též vyhledat informace osobnost, osobu, člověka Alois Hlásenský např. v projektu Wikipedia, kde naleznete komplexní text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Alois Hlásenský i v jiné kategorii než je politika.