Kdo je to?
Kdo je Tomáš Horna? Životopis Tomáš Horna, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Tomáš Horna

Kdo je Tomáš Horna? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Tomáš Horna je český hokejista hrající za Kladno.
Tomáš se narodil 20. listopadu 1980 v obci Velká Dobrá. Je tedy narozen ve znamení Štíra, které je velice cílevědomé, a proto není divu, že celý svůj život se snaží vyhrávat a z proher se spíš poučit. Odmalička ho baví hokej, kterému se věnuje profesionálně. Hraje za Jágrovo Kladno (Rytíři Kladno). Nejvíce se asi zapsal do povědomí fanoušků díky jednomu zápasu s Třincem, kdy zásluhou nezvyklého zakončení překonal třineckého brankáře.
V osobním životě byl jednou ženatý, s manželkou Jitkou má dceru. Manželství však nevydrželo, zejména kvůli Hornově nevěře. Od roku 2014 do roku 2021 žil se zpěvačkou Monikou Absolonovou, se kterou má dva syny: Tadeáše a Matouše. V roce 2016 se dokonce měli zasnoubit, ačkoliv Monika o další svatbě neuvažovala (byla předtím také již jednou vdaná, a to za hokejistu Václava Eiselta).
Ještě během vztahu s Monikou se Tomáš dostal do dluhové pasti, kdy si půjčil peníze od lichvářů, a přestože vydělával i 250 000 Kč měsíčně, skončil v poměrně velkých dluzích. Přišel dokonce o dům po babičce ve své rodné obci. Kvůli dluhům i výhružkám lichvářů se dostavily psychické problémy, přemýšlel dokonce o sebevraždě, až nakonec skončil v psychiatrické nemocnici. Jako správný Štír se však ze všech potíží dostal a nemá problém otevřeně o problémech hovořit, aby pomohl spoluhráčům nebo kamarádům, kteří se ocitli v podobné situaci. Moc dobře totiž ví, že ne vždy to dopadne optimisticky (viz obránce nejen Kladna Marek Trončinský, který si vzal život ve svých 32 letech).



Kdo je Tomáš Horna? Životopis Tomáš Horna, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Základní informace o osobě Tomáš Horna

Národnost: česká
Datum narození: 20. 11. 1980
Místo narození: Velká Dobrá

Líbí se stručný životopis s osobou Tomáš Horna? Pak se podělte s partnery, kolegy a kamarády na komunitních sítích Facebook, Síť X, Reddit a Pinterest prostřednictvím tlačítek Sdílet.

 Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru    

Víte, co je to Bujón? Vzpomněli byste si co znamená slovo Kanyla? Vzpomněli byste si na význam slova Byrokracie? Víte co je Desatero?

Klíčová slova: narození, zajímavosti, Tomáš Horna, sport, wiki, kdo je Tomáš Horna?, vysvětlení, životopis, informace, osobnost, život, biografie, Tomáš Horna, lexikon, sport, datum narození

Pojem Tomáš Horna je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Zkuste se dozvědět víc informací v následujících odkazech

Vyhledat pojem Tomáš Horna v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Zkusit najít slovo Tomáš Horna ve Wikipedii

Vyhledat heslo Tomáš Horna ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Hledat videa s názvem Tomáš Horna na Youtube

Zkusit najít Tomáš Horna ve fulltextu Seznam.cz

Dál můžete zkusit hledat slovo Tomáš Horna například ve ruském vyhledávači Yandex, v Lingea slovnících, ve videích na Youtube, v metavyhledávači Info.com nebo v nabídce zboží na Heureka.cz.

Často hledaná slova, osobnosti, termíny a odborné pojmy

Životopis, kdo je Tomáš Horna? Stručná biografie

Z předchozího textu jste se dozvěděli Kdo je to Tomáš Horna? Kdy se narodil Tomáš Horna? Kde se narodil Tomáš Horna? Tomáš Horna patří do sekce Sport

Kategorie sport, lyžařka, tomáš Horna, ilustrační obrázek

Text vytvořen pro Superia.cz. Texty mohou obsahovat chyby nebo překlepy, za které se předem omlouváme. Nemáme možnost soustavné aktualizace všech textů. Můžete také vyzkoušet hledat informace osobnost, osobu, člověka Tomáš Horna třeba v projektu Wikipedia, kde naleznete podrobně vysvětlený popis, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Tomáš Horna i v jiné kategorii než je sport.