Kdo je to?
Kdo je Jan Hadrava? Životopis Jan Hadrava, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Jan Hadrava

Kdo je Jan Hadrava? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Jan Hadrava je český profesionální volejbalista a reprezentant. Hadrava se narodil 3. června 1991 v Rokycanech do rodiny bývalého volejbalového reprezentanta Milana Hadravy. Má mladšího bratra Michaela, který hraje za tým AERO Odolena Voda.
Hadrava začal po vzoru svého otce brzy hrát volejbal. V osmnácti letech se připojil k týmu VK Lvi Praha, kde strávil dvě sezóny (2009-2011). Odtud přestoupil do klubu Dukla Liberec, kde odehrál tři sezóny (2011-2014), během kterých slavil dvakrát vítězství v českém poháru (2012-2013 a 2013-2014). Po sezóně se stěhoval do Francie, kde hrál v letech 2014-2016 v klubu Nantes Rezé Métropole.
Z Francie se Hadrava stěhoval do Polska, kde působil další čtyři sezóny v týmu Indykpol AZS Olsztyn (2016-2020). V roce 2018 se stal nejlepším střelcem a smečařem sezóny. Po čtyřech letech se přemístil do italského klubu Cucine Lube Civitanova, kde odehrál jednu sezónu (2020-2021), v níž s týmem vyhrál italskou ligu a také italský pohár.
Od sezóny 2021-2022 hraje Hadrava v Polsku za Jastrzebski Wegiel. V první sezóně se s týmem radoval ze zisku polského superpoháru a po sezóně 2022-2023 ze zisku polského superpoháru a ze zisku ligového titulu. S týmem se v sezóně 2022-2023 dostal do finále Ligy Mistrů, ve kterém však s týmem prohrál a získal tak stříbrnou medaili.
Hadrava je reprezentantem České republiky. Roku 2018 vybojoval s národním týmem dvě stříbrné medaile. Jednu z European League a druhou z poháru FIVB Challenger CUP. V roce 2022 byl zvolen Nejlepším českým volejbalistou.



Kdo je Jan Hadrava? Životopis Jan Hadrava, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Základní informace o osobě Jan Hadrava

Národnost: česká
Datum narození: 3. 6. 1991
Místo narození: Rokycany, Československo

Líbí se stručný životopis s osobou Jan Hadrava? Pak se podělte s rodinou a kamarády na svých sociální sítě (Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest)..

 Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru    

Vzpomněli byste si na význam slova Geriatrie? Znáte pojem Pošírování? Víte co je UEFA? Vzpomenete si na definici slova Marže?

Klíčová slova: narození, vysvětlení, kde se narodil Jan Hadrava?, sport, životopis, osobnosti, kdy se narodil Jan Hadrava?, biografie, datum narození, národnost, sport, osobnost, wikipedie, informace, lexikon, zajímavosti

Pojem Jan Hadrava je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Pro další informace o termínu Jan Hadrava zkuste tyto odkazy

Zkusit najít frázi Jan Hadrava v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Zkusit najít slovo Jan Hadrava ve Wikipedii

Najít heslo Jan Hadrava ve vyhledávači Yandex

Najít výraz Jan Hadrava ve fulltextu vyhledávače Info.com

Zkusit najít výraz Jan Hadrava na Google obrázcích

Dál můžete zkusit hledat slovo Jan Hadrava například ve vyhledávači Seznam.cz, v ABC slovníku cizích slov a synonym, ve Wikipedii, v Seznam.cz slovníku cizích slov nebo v nabídce zboží na Heureka.cz.

Často hledané pojmy, osobnosti, výrazy, odborné termíny a slova

Stručná biografie, resp. životopis osoby Jan Hadrava

Na stránce jste se mohli dozvědět: Kdo je to Jan Hadrava? Kdy se narodil Jan Hadrava? Kde se narodil Jan Hadrava? Jan Hadrava je v kategorii Sport

Kategorie sport, judistka, jan Hadrava, ilustrační obrázek

Výše uvedený text byl napsán redaktorkami Superia.cz. Uvedené informace jsou bez záruky. Litujem, že není v našich silách provádět pravidelně aktualizace všech textů. Pokuste se také najít informace osobnost, osobu, člověka Jan Hadrava řekněme v projektu Wikipedia, kde naleznete podrobně vysvětlený popis, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Jan Hadrava i v jiné kategorii než je sport.