Kdo je to?
Kdo je Machmud Muradov? Životopis Machmud Muradov, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Machmud Muradov

Kdo je Machmud Muradov? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Machmud Muradov je jedním z nejvýznamnějších současných bojovníků smíšených bojových umění (MMA) a profesionální kickboxer. Jeho tvrdá práce a úspěchy v ringu ho učinily jedním z nejúspěšnějších bojovníků vůbec.
Už od mládí projevoval zájem o sport. Roku 2008 zahájil svou bojovou sambo kariéru. V tomto roce se také s bratrem přestěhovali z Uzbekistánu do Ruska, kde pracoval jako hlídač v kasinu. Po třech letech se mu naskytla příležitost přestěhovat se do České republiky, tuto nabídku od přítele z Ruska přijal. V Praze vystřídal mnoho zaměstnání, pracoval například jako číšník či uklízeč. Začal tady trénovat Muy Thai a smíšená bojová umění pod vedením Petra Kníže.
Roku 2002 trénoval box, později však přešel na kickbox, kde se stal juniorským mistrem podle pravidel K1 v Uzbekistánu.
Od svého vstupu do MMA se zúčastnil celkem 16 zápasů, z toho 15 vyhrál. Po začátcích v MMA stoupala jeho kariéra prudce nahoru. Když došlo ke krachu organizace XNF Muradov přešel do organizace Oktagon.
29. dubna 2012 bojoval v profesionálním zápase MMA na K1EL Round 3, v Infiniti Areně Košice na Slovensku, kde se mu povedlo vyřadit Patrika Jevického.
Zlomovým bodem jeho kariéry byl Muradův vstup do The Money Teamu, do kterého se dostal jako první MMA bojovník. Tomuto týmu šéfuje neporazitelný boxer a miliardář Floyd Mayweather.
Momentálně žije střídavě v Praze, uzbecké Buchaře a v nevadském Las Vegas. Mluví plynule rusky, uzbecky, anglicky, česky a polsky.
Roku 2019 podepsal smlouvu s organizací UFC (Ultimate Fighting Championship) a přestěhoval se do USA. Absolvoval zde zatím čtyři zápasy a svou premiéru si odbyl na UFC Fight Night 160 – Hermansson vs. Cannonier proti Italovi Alessiovi Di Chirico. Zápas trval celá tři pětiminutová kola a po jednoznačném verdiktu rozhodčího mohl Machmud Muradov na oslavu vítězství zvednout ruce nad hlavu. Po mnoha vítězstvích však přišel zápas, kde se setkal s Američanem Meerchaertem. V tomto boji ho Meerchaert uškrtil, což pro Muradova znamenalo první porážku ve světové organizaci.
Machmudova kariéra v UFC pokračuje a stále si udržuje své mistrovské postavení. Jeho největším vítězstvím byla porážka legendárního bojovníka Conora McGregora roku 2021. Jeho tvrdá práce a oddanost tréninku mu vynesla mnoho uznání v bojovém světě. V roce 2022 byl jmenován jedním z nejlepších bojovníků světa ve střední váhové kategorii a získal prestižní ocenění Fighter of the Year.
V květnu 2020 se mu a jeho bývalé přítelkyni Monice Bagárové narodila dcera Rumia. Ovšem o dva roky později oznámila Bagárová, jedna z nejkrásnějších českých zpěvaček, definitivní rozchod. Bagárová si našla podnikatele Leonarda Lekaje z Karlových Varů a Muradov tvoří pár se Sabinou Karáskovou z Love Islandu.
Tento MMA zápasník byl vyhoštěn z České republiky a nesmí se do ní vrátit. Spekuluje se, že měl mít styky s Albánci, kteří údajně pašují a prodávají drogy, a také to, jestli není zapojen do organizovaného zločinu. Muradov však všechny tyto obvinění popřel.
Machmud Muradov je jedním z nejtalentovanějších a nejrespektovanějších bojovníků smíšených bojových umění (MMA) v současnosti. Je známý svou tvrdou prací a oddaností tréninku. Jeho tréninkový režim je velmi náročný a zahrnuje mnoho různých aktivit, jako je běhání, boxování, zápasení a jiné bojové aktivity.



Kdo je Machmud Muradov? Životopis Machmud Muradov, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Základní informace o osobě Machmud Muradov

Národnost: tádžická
Datum narození: 8. února 1990
Místo narození: Dušanbe, Tádžikistán

Potěší nás, pokud budete sdílet tuto odpověď na otázku kdo je Machmud Muradov? s kolegy na sociálních sítích jako je Facebook, Pinterest, Síť X nebo Reddit. Stačí kliknout na tlačítko Sdílet.

 Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu      

Pamatujete si definici pojmu Prostata? Znáte definici termínu Odrůdové víno? Znáte termín Populismus? Pamatujete si definici pojmu Stroh?

Klíčová slova: kde se narodil Machmud Muradov?, Machmud Muradov, wiki, popis, osobnost, národnost, život, Machmud Muradov, vysvětlení, kdo je Machmud Muradov?, informace, životopis, zajímavosti, kdy se narodil Machmud Muradov?, biografie, datum narození

Pojem Machmud Muradov je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Další informační zdroje o slovu Machmud Muradov

Hledat výraz Machmud Muradov na Google.cz

Hledat frázi Machmud Muradov ve Wikislovníku

Vyhledat termín Machmud Muradov ve vyhledávači Yahoo

Hledat termín Machmud Muradov ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Hledat videa s názvem Machmud Muradov na Youtube

Dál můžete zkusit hledat slovo Machmud Muradov například v Google obrázcích, v ABC slovníku cizích slov a synonym, ve videích na Youtube, ve ruském vyhledávači Yandex nebo v nabídce zboží na Heureka.cz.

Výběr z náhodných odborných pojmů, osobností, hesel, termínů

Biografie, životopis, kdo je to Machmud Muradov?

Tyto stránky vám umožnili zjistit Kdo je to Machmud Muradov? Kdy se narodil Machmud Muradov? Kde se narodil Machmud Muradov? Machmud Muradov patří do sekce Sport

Kategorie sport, horolezkyně, machmud Muradov, ilustrační obrázek

Text vytvořen pro server Superia.cz. Neručíme za přesnost informací. Možnost chyb vyhrazena. Bohužel, naše možnosti updatů článků jsou omezené. Pro aktuální informace zkuste hledat osobnost, osobu, člověka Machmud Muradov kupř. ve známé Wikipedii, kde naleznete podrobnější popis, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Machmud Muradov i v jiné kategorii než je sport.