Kdo je to?
Kdo je Machmud Muradov? Životopis Machmud Muradov, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Machmud Muradov

Kdo je Machmud Muradov? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Machmud Muradov je jedním z nejvýznamnějších současných bojovníků smíšených bojových umění (MMA) a profesionální kickboxer. Jeho tvrdá práce a úspěchy v ringu ho učinily jedním z nejúspěšnějších bojovníků vůbec.
Už od mládí projevoval zájem o sport. Roku 2008 zahájil svou bojovou sambo kariéru. V tomto roce se také s bratrem přestěhovali z Uzbekistánu do Ruska, kde pracoval jako hlídač v kasinu. Po třech letech se mu naskytla příležitost přestěhovat se do České republiky, tuto nabídku od přítele z Ruska přijal. V Praze vystřídal mnoho zaměstnání, pracoval například jako číšník či uklízeč. Začal tady trénovat Muy Thai a smíšená bojová umění pod vedením Petra Kníže.
Roku 2002 trénoval box, později však přešel na kickbox, kde se stal juniorským mistrem podle pravidel K1 v Uzbekistánu.
Od svého vstupu do MMA se zúčastnil celkem 16 zápasů, z toho 15 vyhrál. Po začátcích v MMA stoupala jeho kariéra prudce nahoru. Když došlo ke krachu organizace XNF Muradov přešel do organizace Oktagon.
29. dubna 2012 bojoval v profesionálním zápase MMA na K1EL Round 3, v Infiniti Areně Košice na Slovensku, kde se mu povedlo vyřadit Patrika Jevického.
Zlomovým bodem jeho kariéry byl Muradův vstup do The Money Teamu, do kterého se dostal jako první MMA bojovník. Tomuto týmu šéfuje neporazitelný boxer a miliardář Floyd Mayweather.
Momentálně žije střídavě v Praze, uzbecké Buchaře a v nevadském Las Vegas. Mluví plynule rusky, uzbecky, anglicky, česky a polsky.
Roku 2019 podepsal smlouvu s organizací UFC (Ultimate Fighting Championship) a přestěhoval se do USA. Absolvoval zde zatím čtyři zápasy a svou premiéru si odbyl na UFC Fight Night 160 – Hermansson vs. Cannonier proti Italovi Alessiovi Di Chirico. Zápas trval celá tři pětiminutová kola a po jednoznačném verdiktu rozhodčího mohl Machmud Muradov na oslavu vítězství zvednout ruce nad hlavu. Po mnoha vítězstvích však přišel zápas, kde se setkal s Američanem Meerchaertem. V tomto boji ho Meerchaert uškrtil, což pro Muradova znamenalo první porážku ve světové organizaci.
Machmudova kariéra v UFC pokračuje a stále si udržuje své mistrovské postavení. Jeho největším vítězstvím byla porážka legendárního bojovníka Conora McGregora roku 2021. Jeho tvrdá práce a oddanost tréninku mu vynesla mnoho uznání v bojovém světě. V roce 2022 byl jmenován jedním z nejlepších bojovníků světa ve střední váhové kategorii a získal prestižní ocenění Fighter of the Year.
V květnu 2020 se mu a jeho bývalé přítelkyni Monice Bagárové narodila dcera Rumia. Ovšem o dva roky později oznámila Bagárová, jedna z nejkrásnějších českých zpěvaček, definitivní rozchod. Bagárová si našla podnikatele Leonarda Lekaje z Karlových Varů a Muradov tvoří pár se Sabinou Karáskovou z Love Islandu.
Tento MMA zápasník byl vyhoštěn z České republiky a nesmí se do ní vrátit. Spekuluje se, že měl mít styky s Albánci, kteří údajně pašují a prodávají drogy, a také to, jestli není zapojen do organizovaného zločinu. Muradov však všechny tyto obvinění popřel.
Machmud Muradov je jedním z nejtalentovanějších a nejrespektovanějších bojovníků smíšených bojových umění (MMA) v současnosti. Je známý svou tvrdou prací a oddaností tréninku. Jeho tréninkový režim je velmi náročný a zahrnuje mnoho různých aktivit, jako je běhání, boxování, zápasení a jiné bojové aktivity.



Kdo je Machmud Muradov? Životopis Machmud Muradov, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Hlavní informace o osobě Machmud Muradov

Národnost: tádžická
Datum narození: 8. února 1990
Místo narození: Dušanbe, Tádžikistán

Popis osobnosti Machmud Muradov můžete sdílet s jinými osobami na komunitních sítích Facebook, Síť X, Reddit a Pinterest prostřednictvím tlačítek Sdílet.

 Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru    

Pamatujete si definici pojmu Prostata? Vzpomněli byste si co znamená slovo Alkoholismus? Znáte termín Populismus? Víte co je HTTPs?

Klíčová slova: osobnosti, popis, život, wiki, vysvětlení, kdo je Machmud Muradov?, wikipedie, Machmud Muradov, datum narození, informace, osobnost, lexikon, Machmud Muradov, kde se narodil Machmud Muradov?, sport, životopis

Pojem Machmud Muradov je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Odkazy na vyhledávače, online encyklopedie a slovníky

Hledat výraz Machmud Muradov ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Najít slovo Machmud Muradov na Google obrázcích

Hledat termín Machmud Muradov ve fulltextu Seznam.cz

Najít slovo Machmud Muradov na Google.cz

Najít heslo Machmud Muradov ve Wikipedii

Dál můžete zkusit hledat slovo Machmud Muradov například ve ruském vyhledávači Yandex, v projektu slovnik.cz, v metavyhledávači Info.com, v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons nebo v ABC slovníku cizích slov a synonym.

Výběr osobností, pojmů, výrazů, odborných termínů a slov

Životopis, kdo je Machmud Muradov? Stručná biografie

Teď již zajisté znáte správnou odpověď na otázku Kdo je to Machmud Muradov? Kdy se narodil Machmud Muradov? Kde se narodil Machmud Muradov? Machmud Muradov je v kategorii Sport

Text vytvořen pro Superia.cz. Omlouváme se za případné neaktuální údaje a pravopisné chyby na webových stránkách. Snažíme se neustále zlepšovat obsah a kvalitu stránek, a vaše zpětná vazba je pro mě velmi důležitá. Děkujeme za pochopení.Data na webu nejsou pravidelně aktualizovaná, texty nemusí vždy reflektovat aktuální stav. Čerstvé informace hledejte osobnost, osobu, člověka Machmud Muradov třeba ve Wikipedii, kde můžete najít nejspíš delší text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Machmud Muradov i v jiné kategorii než je sport.